free download 78 travel guides written by experts

Societe Generale European Business Services (SG EBS) și PASsE-Par-Nous contribuie la prima secție de boli infecțioase din cadrul Spitalului Universitar de Urgență Elias

Spitalul Universitar de Urgență Elias în parteneriat cu Societe Generale European Business Services (SG EBS) și PASsE-Par-Nous vor crea o secție nouă dedicată bolilor infecțioase. SG EBS sprijină activ proiectul prin implicarea a 15 voluntari care vor analiza procedurile și vor oferi sfaturi organizaționale.

Cu ajutorul asociației PASsE-Par-Nous, Spitalul Universitar de Urgență Elias a identificat necesitatea unui departament separat, în cadrul spitalului, dedicat bolilor infecțioase, care să aibă capacitatea de a izola și trata pacienții cu patologii infecțioase sau colonizați cu germeni rezistenți la medicamente. Această nouă structură este menită să ofere configurația corectă în termeni de spațiu, resurse umane, procese și proceduri pentru tratarea infecțiilor. Pe lângă construcția secției, au fost identificate și alte probleme cum ar fi necesitatea utilizării corecte a resurselor spitalului și necesitatea optimizării proceselor, toate acestea fiind realizate cu ajutorul și expertiza SG EBS.

O echipă de 15 voluntari din cadrul companiei lucrează din martie 2018 pentru a analiza, a defini și a optimiza procesele menite să ofere o îngrijire mai eficientă pacienților și să creeze un mediu de lucru echilibrat pentru echipele medicale, reducând astfel pașii administrativi . Proiectul BI-Elias în cadrul căruia lucrează echipele SG EBS si PASsE-Par-Nous mai include:
– crearea unei echipe multidisciplinare care este considerată standard pentru tratamentele de astăzi. Aceasta va fi prima din sistemul medical românesc.
– Implementarea unui program de administrare a antibioticelor. Programul este însoțit de măsurători precum DOT (numărul de zile în care un pacient a fost expus antibioticului, indiferent de doză) și DDD (doza zilnică definită). Acest program va fi încă o premieră pentru sistemul sanitar român.

Elias o secție nouă dedicată bolilor infecțioase

„Suntem foarte mândri de contribuția noastră în proiectul BI-Elias care va aduce schimbări importante pentru fiecare pacient și personalul medical din cadrul spitalului Elias. Considerăm că experiența noastră de lucru într-o companie atât de mare precum Societe Generale ne oferă instrumentele necesare pentru a ajuta managementul Spitalului Universitar de Urgență Elias să devină un exemplu pentru sistemul sanitar românesc. Acest proiect oferă nu numai o abordare unică a activităților de CSR, dar și posibilitatea ca angajații noștri să contribuie activ într-un astfel de proiect “, a declarat Matthieu Pasquier, CEO al SG EBS.

„PASsE-Par-Nous este o asociație tânără și ambițioasă cu o misiune în domeniul educației. Ne concentrăm asupra a trei aspecte cheie în educație: filozofia și metodologia educațională, sănătatea și cultura. Aceste trei aspecte sunt esențiale pentru a duce o viață echilibrată. În PASsE-Par-Nous credem în echilibrarea societății prin depășirea decalajului dintre iubire și evoluție. Proiectul BI-Elias este modul nostru de a oferi sistemului medical din România un mod de lucru foarte seducător bazat pe eficiență. Eficiența va însemna servicii medicale mai bune și mai sigure pentru pacienți și un mediu de lucru mai puțin stresant pentru întreg personalul medical și administrativ. Vom putea realiza acest lucru atât prin ajutorul oferit de SG EBS pentru redefinirea și optimizarea proceselor de lucru, cât și prin transformarea noțiunii de colaborare într-o necesitate pentru orice mediu de lucru, dar și prin crearea culturii în jurul echipelor multidisciplinare, care să includă și medici infecționiști “, a declarat Ana-Maria Dogaru, Președinte al PASsE -Par-Nous.

“Prin crearea unei secții de boli infecțioase ne dorim să venim în întâmpinarea nevoilor pacienților noștri și să le oferim un spital mai sigur. Vrem să mulțumim asociației PASsE-Par-Nous și companiei Societe Generale European Business Services pentru toată asistența și sprijinul acordate până acum și asteptăm cu drag și alți parteneri care ar dori să ni se alăture “, a declarat Dr. Mugur Ardelean, Managerul Spitalului Universitar de Urgență Elias.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *