Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Social Media for Parents – prima conferinta dedicata parintilor activi in mediul online

Pe 29 iunie, Evensys va organiza la Hotel Crowne Plaza prima editie a conferintei Social Media for Parents, un eveniment inedit dedicat parintilor activi in mediul online care se va concentra pe tendintele lansate de mamele care scriu pe bloguri.

Conferinta cauta sa ofere parintilor activi din online ocazia de a invata si descoperi noi oportunitati de a-si creste prezenta pe retelele sociale precum si posibilitatea de networking si interactiune cu alte persoane cu aceeasi viziune. De asemenea, evenimentul isi propune sa ofere idei si abordari in relatia care se poate lega intre persoanele active in social media si branduri.

Social Media for Parents va reuni bloggeri si persoane active in social media si comunitati pentru 2 sesiuni interactive despre blogging, social media, branding si lifestyle. Printre subiectele abordate la conferinta se numara: cum sa creezi o comunitate online, ce beneficii poti obtine de pe urma blogului de parenting, care sunt cele mai noi tendinte si instrumente din social media, cum sa te conectezi cu brandurile.

Social Media for Parents va reuni bloggeri si persoane active in social media si comunitati pentru 2 sesiuni interactive, ce vor avea loc in prima parte a zilei, dedicate stilului de viata sanatos si succesului in online. Panelul de vorbitori va cuprinde vorbitori precum Dr. Mihaela Bilic, Dr. Elena Dan, Monica Jitariuc, Head of Social Media, The Practice, Bogdana Dobre, Blogger, Jurnal din burtica, Mihai Dragomirescu, Owner, UrbanKid.ro, Eduard Grigoroiu , Blogger, Ta-su.blogspot.ro, Alexandru Negrea, Social Media Manager, BCR.

Social Media for Parents este organizat de Evensys in colaborare cu Aqua Carpatica, Cora si Orange.

Intreaga conferinta va fi transmisa live pe internet cu sprijinul Radio Lynx. Participarea se face pe baza unei invitatii solicitate pe site-ul evenimentului. Mai multe informatii puteti obtine la adresa de e-mail: office@evensys.ro. Detalii despre eveniment sunt disponibile si pe www.socialmediaforparents.ro.

Bucuresti, 21.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *