Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Socata cand si-a vazut baiatul cantand rock

Vezi despre ce povestiri deosebite de viaţă va vorbi Matilda Pascal Cojocăriţa duminica aceasta, la Gabi Firea Show!

Duminica aceasta, de la 13.30, Matilda Pascal Cojocăriţa vine în platou la “Gabi Firea Show” cu poveşti savuroase de dincolo de celebritate. Alături îi vor fi soţul, Ştefan Cigu, dar şi cei doi fii Alin Pascal Cojocăriţa şi Horaţiu Cigu. Într-o familie în care muzica populară se află la loc de cinste, nu numai la nivel de pasiune, ci şi ca profesie, Matilda Pascal Cojocăriţa îşi va aminti de un moment din trecutul ei care a şocat-o. Alin Pascal Cojocăriţa, fiul ei, pe care cei de acasă îl pot vedea la "Răi da’ Buni" ca solist în bandul emisiunii va povesti despre ziua când şi-a chemat părinţii să-l vadă cântând rock. Cum a reacţionat Matilda Pascal Cojocăriţa şi despre ce alte întâmplări de senzaţie va vorbi artista, rămâne de văzut duminica aceasta, de la 13.30, la “Gabi Firea Show”.

Tot în această ediţie vor mai veni în platoul emisiunii pentru a-i fi alături îndrăgitei invitate şi Nicola, Agnes Toma, Ştefan Deaconiţa, Anca Ţurcaşiu, Mirela Pană şi două perechi de fini ai Matildei Pascal Cojocăriţa care i-au pregătit interpretei o surpriză de proporţii.

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii gabifireashow.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/gabifireashow.

Bucuresti, 19.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *