free download 78 travel guides written by experts

Soarele, la picioarele tale cu Scholl si Veet

Vremea însorită şi-a intrat pe deplin în drepturi şi a venit momentul mult aşteptat să îţi etalezi feminitatea. Rochiile cu imprimeuri florale, salopetele şic, pantofii stiletto sau sandalele cu platformă sunt doar câteva dintre ținutele și accesoriile must-have ale acestui sezon, care te vor face să simţi că ai lumea la picioarele tale. Bucură-te de soare la fiecare pas menţinându-ţi picioarele frumoase și catifelate, rapid și fără efort, în confortul propriei case, cu Scholl şi Veet.

Pentru că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, dar și cele cele mai dure materiale de pe pământ, Scholl a relansat revoluţionara pilă electronică Scholl Velvet Smooth, acum cu cristale de diamant. Acestea asigură o îngrijire naturală şi o acţiune rapidă şi eficientă în îndepărtarea delicatăa pielii îngroşate de pe tălpi. Iar rezultatul se vede şi se simte de la prima utilizare. Cu un design ergonomic, ușor de folosit și un capăt rotativ abraziv, pila electronică Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant îţi oferă rezultate profesionale, la tine acasă. Iar cu rezerva Scholl Velvet Smooth ai garanţia că vei fi oricând pregătită şi vei avea picioare frumoase pe tot parcursul verii.

În plus, Scholl a dezvoltat o întreagă gamă de produse care îţi stau la dispoziţie pentru un ritual complex de îngrijire apicioarelor, chiar la tine acasă. Aplicate după utilizarea pilei Scholl Velvet Smooth, Gelul emolient și Serul intens hidratant îți vor lăsa picioarele fine și catifelate. Pentru rezultate de lungă durată, Scholl îți recomandă utilizarea zilnică a Cremei hidratante de zi şi a Măștii de noapte. Toate aceste produse din gama Velvet Smooth conţin ingrediente speciale de cea mai bună calitate – caviar verde, acid hialuronic, Omega 6, ser marin, vitaminele A, E şi pentavitină – care oferă o îngrijire premium picioarelor tale.

Iar pentru a te bucura de o experienţă de înfrumusețare completă, care să îţi evidenţieze feminitatea şi eleganţa, foloseşte Veet Easy Wax. Depilatorul electric cu ceară de unică folosinţă Veet Easy Wax facilitează epilarea cu ceară caldă în confortul casei tale, oferind în acelaşi timp rezultate profesionale ca la salonul de cosmetică. Veet Easy Wax garantează îndepărtarea din rădacină a firelor de păr, lasându-ți pielea catifelată până la 4 săptămâni.

Noul depilator electric cu ceară de unică folosinţă oferă 3 beneficii majore: temperatura ideală pentru pielea ta, astfel încât să nu simți nicio senzație de disconfort, aplicare uniformă, cu un strat perfect, rezultate profesionale. Epilatul nu a fost nicicând mai ușor! Veet Easy Wax este soluția simplă, eficientă de depilare cu ceară caldă chiar la tine acasă, dar cu cu rezultate de durată ca la salon.

Nu uita să incluzi pe lista de produse de îngrijire personală și rezervele Veet Easy Wax pentru picioare și brațe, dar și Veet Easy Wax pentru bikini și axilă. Astfel te vei asigura că ai totul la îndemână pentru o vară fără griji.

Scholl și Veet te invită să pășești pe podiumul feminității şi să participi la ediția de primăvară a celui mai important festival de modă din România: Bucharest Fashion Week Spring, în perioada 24-26 aprilie 2015, la Ambasad’Or Events Otopeni.

Păşeşte cu încredere, aleargă cu entuziasm şi bucură-te de libertatea zilelor însorite cu picioare frumoase şi catifelate cu Scholl şi Veet! Vara aceasta, tu îţi alegi drumul şi aliaţii spre bună dispoziţie, feminitate şi zile irezistibile!

Mai multe detalii despre Veet, poți găsi pe platforma online www.veet.ro, recent lansată.

Iar, dacă vrei să fii mereu la curent cu noutățile Scholl și Veet, vizitează paginile de Facebook – Veet Romania și Scholl Romania.

***

Brandurile Scholl şi Veet aparţin portofoliului Reckitt Benckiser, renumita companie britanică ce comercializează produse de îngrijire personală, de igienizare, de îngrijire a locuinței și produse farmaceutice, în peste 180 de țări din întreaga lume.

Scholl este lider mondial în îngrijirea picioarelor. Creat de doctorul ortoped William Mathias Scholl în 1906, Scholl este în prezent unul dintre cele mai cunoscute branduri de îngrijire a picioarelor, cu o experiență de peste 100 de ani în dezvoltarea unor principii și tehnologii unice pentru menținerea sănătății și confortului picioarelor.

În România, Scholl este prezent cu o gamă variată de produse, de la creme, geluri, spray-uri, plasturi, dispozitive și accesorii dedicate confortului picioarelor, îngrijirii lor și tratării unor afecțiuni specifice (picioare obosite, călcâie crăpate, piele uscată, piele îngroșată, ciuperca unghiei etc.).

Veet este cel mai cunoscut nume în produse pentru depilare, cu o experiență de peste 80 de ani în dezvoltarea de produse sigure și eficiente de îndepărtare a părului, produse folosite cu succes de către peste 30 de milioane de femei din întreaga lume, în fiecare an.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm accesaţi www.rb.com.

Bucuresti, 20.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *