Shadow

Soare, mare și savoare în Săptămâna Iberică de la Lidl

Timp de o săptămână, clienții Lidl pot descoperi savoarea produselor din gama Sol y Mar și se pot bucura de arome autentice din Spania și Portugalia. Omleta de cartofi, salamul Fuet, cozile de creveți în sos, înghețata Dulce de Leche și multe alte delicatese sunt disponibile de luni, 1 mai, în toate magazinele Lidl din țară.

Omleta de cartofi, care mai este denumită și Tortilla Espanola, este un preparat iberic care poate fi servit cald sau rece și se găsește la Lidl la doar 7.99 lei. Disponibilă în 5 variante: cu bacon, ceapă, salam, spanac sau ardei gras, omleta este delicioasă alături de o salată și un pahar de sangria fără alcool (9.99 lei).

sol-y-mar_omleta-cu-cartofi
Salamul Fuet (5.99 lei) este un preparat iberic specific pentru nord-estul Spaniei, iar în catalană numele său înseamnă bici. Din aceeași categorie, clienții Lidl pot achiziționa și șuncă Serrano feliată (15.99 lei), șuncă Serrano Gran Reserva (5.99 lei) și cârnați Chorizo de porc (13.99 lei), din carne proaspătă și condimentați cu boia.

Pe lista specialităților din gama Sol y Mar, disponibile în magazinele Lidl din toată țara, se află și cozile de creveți în sos (19.99 lei), pregătite cu chorizo, în sos de usturoi sau în sos mediteraneean, midiile în marinadă cu ulei de măsline (5.99 lei) sau bucățile de calamar în ulei de floarea-soarelui (8.99 lei).

Înghețata Dulce de Leche (11.99 lei) din gama Sol y Mar este cremoasă și dulce și este inspirată de îndrăgitul preparat Dulce de Leche – o cremă obținută prin fierberea lentă și îndelungată a zahărului în lapte. Pentru desert, clienții vor găsi în magazine și sorbet și înghețată cu gust de pere și pepene galben (14.99 lei) sau iaurt cu preparat din fructe (2.99 lei), provenite din Spania: căpșuni din Huelva, piersici din Murcia și portocale din Sevilla.

7 nopți în Peninsula Iberică, un circuit oferit prin Lidl Tour

Din 1 mai, Săptămâna Iberică aduce clienților șansa de a câștiga un circuit de 7 nopți în Peninsula Iberică, oferit prin Lidl Tour. Tot ce trebuie să facă este să achiziționeze produse în valoare de minimum 50 lei și cel puțin un produs din gama Sol y Mar și să înscrie codul unic de pe bonul fiscal pe surprize.lidl.ro. Mai multe detalii și regulamentul campaniei sunt disponibile pe surprize.lidl.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *