Shadow

SMYK All for Kids se extinde în zona Moldovei cu un nou magazin, în Roman

Retailerul SMYK All for Kids deschide pe 1 decembrie primul magazin din Roman, extinzându-și astfel rețeaua națională la 27 de magazine. Cu o suprafață de peste 350 de metri pătrați, acesta este magazinul cu numărul 4 deschis anul acesta și va asigura alte 6 locuri de muncă.

Respectând linia de design prietenos și prețurile accesibile, SMYK All for Kids aduce la Roman conceptul „totul sub un singur acoperiș”, fiind o destinație de shopping esențială pentru părinții cu copii între 0 și 14 ani.

Oferta magazinului include o gamă variată de produse, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu, Cool Club, până la articole de puericultură: cărucioare, scaune de mașină, scaune de masă, produse cosmetice etc.

SMYK All For Kids

De asemenea, un segment important al ofertei SMYK îl reprezintă jucăriile interactive și educaționale pentru toate vârstele, atât cele produse sub brand propriu, SMIKI, cât cele aparținând unor mărci globale cunoscute, precum LEGO, Mattel, Habsbro etc.

„Ne bucurăm să ne extindem în zona Moldovei cu acest nou magazin. Magazinul din Roman este al doilea din această regiune a țării, dar și din județul Neamț, după cel deschis la Piatra Neamț în octombrie 2019. Această nouă unitate oferă comunității din Roman șase locuri de muncă și o gamă foarte generoasă de articole pentru copii la un preț accesibil,”, a declarat Sorin Stancu managerul general SMYK All for Kids România.

Magazinul cu numărul 27 este situat în incinta Roman Value Centre, situat pe Strada Mihai Viteazul nr. 3. În perioada 1-6 decembrie, cei care trec pragul SMYK All For Kids Roman se vor putea bucura de reduceri de până 50% la jucării, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte selectate. Primii 150 de clienți vor primi câte un cadou, dar și cei care se înscriu în programul de fidelitate vor primi premii surpriză. În plus, în perioada 1-4 decembrie magazinul va găzdui activități dedicate copiilor, precum face painting și modelaj baloane.

SMYK All for Kids și-a extins rețeaua cu 4 unități în 2022, iar pentru anul următor are în plan alte noi 5 magazine, ajungând astfel la un total de 32 magazine la nivel național.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *