free download 78 travel guides written by experts

SMYK All for Kids România se extinde și deschide primul magazin la Târgu Mureș

  • Din 3 iulie, SMYK All for Kids ajunge la o rețea națională de 18 de magazine, cu un nou magazin, deschis în Târgu Mureș.
  • Cu o suprafață de 429 de metri pătrați, acesta se înscrie în noua linie de dezvoltare a SMYK All for kids, cu un design orientat către produs și cu o accesibilitate sporită pentru client.
  • Cu ocazia deschiderii, până pe 5 iulie la SMYK All for kids v-a pregătit: – 20% reducere la TOATE articolele de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii cu preţ întreg sau deja reduse cu până la 50% şi reduceri de până la 50% la jucăriile selectate. În plus, clienţii care fac ahiziţii şi se înscriu în programul de fidelitate participă la tombola cu premii pe loc.

SMYK All for Kids, retailerul polonez specializat în comercializarea de produse pentru copii cu vârste între 0 și 14 ani, inaugurează pe data de 3 iulie magazinul cu numărul 18 în România, la Târgu Mureș.

SMYK All for Kids este cunoscut mai ales pentru conceptul său „totul sub un singur acoperiș”, oferind clienților articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, articole puericultură, jucării și accesorii pentru copii, acoperind segmentul de vârstă 0-14 ani.

Ne bucurăm că, în ciuda situației neobișnuite care a marcat cea mai mare parte a acestui an, am reușit să finalizăm lucrările de deschidere pentru magazinul din Târgu Mureș, continuând astfel strategia de dezvoltare a reţelei de magazine în România.”, a declarat managerul general SMYK All for Kids România, Sorin Stancu.

SMYK All for Kids Targu Mures

Noul magazin are o suprafață de 429 de metri pătrați și oferă o gamă variată de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte marca proprie Cool Club, recunoscute pentru calitatea lor, dar și pentru designul modern și atractiv. De asemenea clienții pot găsi și jucării și jocuri educative atât sub brandul propriu SMIKI, cât și LEGO, Hotwheels, Mattel, Fisher Price, Hasbro, LOL precum și articole de puericultură necesare părinților în primii ani.

Noul magazin, ce va fi inaugurat în data de 3 iulie, este localizat în centrul comercial Shopping City Târgu Mureș, iar până pe 5 iulie, clienţii sunt așteptați să ia parte la deschidere, unde îi așteaptă așteaptă oferte speciale şi premii.

SMYK All for kids a deschis în 2019 patru magazine, toate în provincie, și își propune ca în 2020 să ajungă la o rețea de 22 de magazine, acoperind cât mai multe orașe din țară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *