metalshow

SMLSD cauta tinere talente la JobShop 2011

SMLSD, dezvoltatorul timişorean de software pentru dispozitive mobile, invită toţi tinerii pasionaţi de tehnologie la ediţiile JobShop 2011 din Iaşi şi Cluj-Napoca. Producătorul de aplicaţii şi jocuri pentru telefoane mobile le va prezenta tinerilor interesaţi de o carieră în domeniul dezvoltării software beneficiile şi provocările din segmentul aplicaţiilor pentru telefoane inteligente şi alte gadgeturi.

Fiind partener naţional al JobShop, SMLSD va fi prezent cu stand la ediţiile din Iaşi şi Cluj-Napoca, desfăşurate între 4 şi 9 aprilie 2011, respectiv între 11 şi 15 aprilie 2011. Firma timişoreană urmează să îşi mărească echipa în acest an, oferind posturi de programatori, designeri, administratori de sistem, precum şi poziţii în departamentul administrativ al companiei.

„Aplicaţiile pentru dispozitive mobile reprezintă un sector în dezvoltare în România, iar SMLSD le oferă tinerilor pasionaţi de IT oportunitatea de a lucra cu o echipă care a lansat deja software de mare succes, având experienţa şi cunoştinţele necesare pentru a-i ajuta să pună bazele unei cariere promiţătoare în domeniu”, a explicat Ovidiu Moga, Director General al SMLSD. „Participarea la JobShop vine din dorinţa de a ne întâlni cu viitori profesionişti din toată ţara, şi a le face cunoştinţă cu un domeniu extrem de versatil, putându-le răspunde în acelaşi timp la toate întrebările.”

Dintre aplicaţiile pentru telefoane mobile dezvoltate de SMLSD, cea mai cunoscută este jocul de tip MMORPG (Massively multiplayer online role-playing game) pentru iPhone, iPod Touch şi iPad The Cartel, inclus deja de 8 ori in Topul 20 din SUA al celor mai populare aplicaţii de pe Apple iTunes.

Despre SMLSD

Fondată în 2008, SMLSD dezvoltă software şi jocuri pentru dispozitive mobile, atât pentru sistemele de operare Apple, cât şi pentru Android. În dezvoltarea de aplicaţii şi jocuri, SMLSD se concentrează pe oferirea unui nivel ridicat de satisfacţie şi implicare a utilizatorilor. Cu sediul central în Toronto, Canada, compania are birouri în Timişoara şi Winsconsin, SUA. Printre aplicaţiile de succes lansate de SMLSD se numără The Cartel, Trivialized sau MMCV. Mai multe detalii pe //smlsd.com

Bucuresti, 30.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *