free download 78 travel guides written by experts

Smiley si Delia vor concerta la finala concursului Chipul Bucuresti Mall

Bucuresti MallPe 5 noiembrie are loc petrecerea de 15 ani București Mall. La acest eveniment de modă high class se va alege imaginea oficială a centrului comercial, iar publicului i s-au pregătit concerte Smiley și Delia & Band.

Miercuri, 5 noiembrie, începând cu ora 17:00, clienții București Mall sunt așteptați la petrecerea ce marchează aniversarea de 15 ani a primului centru comercial din România și la alegerea tinerei care îl va reprezenta timp de un an, marea câștigătoare a concursului Chipul București Mall.

Maeștrii de ceremonii ai evenimentului, care vor ține publicul în priză, vor fi Răzvan și Dani. Un DJ va încălzi atmosfera, apoi Delia & Band vor da tonul acestei seri excepționale cu un concert de zile mari. "Țin minte cât de entuziasmată am fost în momentul în care se deschidea în sfârșit un mall în București. Doar prin călătoriile mele în străinătate intrasem în mall-uri și, când am auzit că o să avem și în Capitală, abia așteptam să îl vizitez și să îmi cumpăr ce era mai special. Mă bucur mult că o să cânt pe 5 noiembrie la aniversarea celor 15 ani și sunt foarte curioasă cine o să fie Chipul București Mall", a declarat Delia.

Smiley - Delia

Pentru a descoperi câștigătoarea concursului, juriul va supune cele cinci finaliste la diverse probe. Ele vor defila pe catwalk, purtând ținute special concepute de către bloggerița de fashion Carmen Negoiță, ținute compuse din piese vestimentare disponibile în magazinele din mall.

Juriul, compus din Cătălin Botezatu, Valentina Pelinel, Dana Săvuică și Răzvan Ciobanu, va avea mai puțin de o oră la dispoziție pentru a alege Chipul București Mall. Câștigătoarea concursului va deveni – timp de un an – imaginea oficială a primului centru comercial modern din România și va fi recompensată cu un contract pe un an de zile cu o agenție de modele profesionistă în valoare de 5000 de euro și cu o seară de vis alături de Bogdan Vlădău. Petrecerea se va încheia cu servirea tortului aniversar și cu un concert cu artistul în vogă Smiley.

Bucuresti, 30.10.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *