free download 78 travel guides written by experts

Smiley este eroul unui nou videoclip alături de cățeii din „Strada Dalmațieni 101”

· Artistul îi așteaptă pe copii cu o surpriză muzicală pe Disney Channel
· Noi episoade din serialul „Strada Dalmațieni 101” vor fi difuzate din 3 iunie, de luni până vineri, de la ora 17.00

Luna iunie, luna copiilor, vine cu o surpriză pentru micii telespectatori ai Disney Channel – un videoclip în care Smiley apare alături de simpaticii cățelusi din serialul „Strada Dalmațieni 101”, difuzat începând de astăzi. Artistul interpretează o melodie dedicată producției Disney Channel și pătrunde în universul simpaticelor patrupede, în cadre amuzante, colorate și dinamice.

„Deși am mai făcut proiecte adresate copiilor, un videoclip în care să intru în povestea unui desen animat nu am făcut. Dar mi-a plăcut și să cânt coloana sonoră pentru acest video și să mă joc filmând contextul: să fiu fugărit de căței, să dansez în ploaie pe străzile Londrei sau să cânt la trompetă pentru Dylan și Dolly. Sunt din generația celor care au crescut cu filmele și animațiile Disney, am văzut producțiile de nenumărate ori și cred că se vede acest lucru în videoclip”, a declarat Tiberiu Andrei Maria aka Smiley, despre colaborarea sa cu Disney.

Smiley, Strada Dalmatieni 101

Videoclipul poate fi vizionat, în premieră, astăzi, 3 iunie, pe postul Disney Channel, urmând să fie disponibil de mâine, 4 iunie și pe canalul de YouTube al Disney Romania. Un teaser al videoclipului poate fi vizionat aici. Muzica a fost înregistrată în studiourile HaHaHa Production, iar producția videoclipului a fost realizată de Disney Channel.

Pe lângă videoclip, tot începând de astăzi, vor fi difuzate pe canalul Disney Channel noi episoade din serial, de luni până vineri, de la ora 17.00. Aventura celor 101 căței pătați, a prietenilor lor și a animalelor de companie umane continuă, astfel, în Strada Dalmațieni 101. În noile episoade, rivalitatea dintre Dylan și Dolly cunoaște noi fețe, Dylan se îndrăgostește, iar Dolly și Delilah sărbătoresc Ziua mamei. În episodul din această seară, Dolly e prinsă în capcana proprie, încercând să impresioneze gașca cu talentele ei de poetesă.

Despre Strada Dalmațieni 101

Câștigătoare a unor premii Oscar® și BAFTA, Passion Animation Studios, cu sediul în Londra și având ca angajați peste 50 de artiști este echipa de producție principală, iar Atomic Cartoons din Vancouver, furnizor pentru serviciile de animație. Strada Dalmațieni 101 a fost dezvoltat de echipa de animație originală a Disney UK, în colaborare cu Gigglebug Entertainment din Helsinki, care a lucrat pentru dezvoltarea conceptului și a creat episoade scurte și conținut digital care să însoțească seria.

Scenariul îi aparține Mariei O’Loughlin și a fost regizat de Miklos Weigert, având-o pe Cara Speller ca producător executiv. Serialul cuprinde 10 episoade scurte de 2 minute, 40 de episoade de 11 minute și 5 episoade speciale de 22 de minute.

Credit foto: Disney Channel România

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *