metalshow

SMC Networks va prezenta la CeBIT 2007

noile sale tehnologii şi soluţii pentru IMM-uri
Faceţi cunoştinţă cu tehnologia de mâine

Prezenţa SMC Networks în cadrul târgului de anul acesta de la Hanovra (15 – 21 martie 2007) se va axa pe trei direcţii de interes: VDSL/VDSL2, WLAN, VoIP şi switch-uri (inclusiv cele de 10 Gigabiţi). În cele trei zone de demonstraţii existente în standul E09, sala 13, vizitatorii vor putea vedea la lucru tehnologia SMC şi vor putea aprecia beneficiile acesteia. Împreună cu parteneri precum “The Cloud”, unul dintre cei mai importanţi furnizori şi operatori de reţele wireless din Europa, SMC va prezenta în avanpremieră gama sa largă de produse wireless şi de reţea.

Produse wireless
Vizitatorii standului vor putea testa routerul wireless SMCWBR14-N Broadband draft n, care include Wi-Fi Protected Set Up, tehnologia MIMO cu antene multiple şi tehnologia inteligentă Stream EngineTM, care asigură securitatea lărgimii de bandă şi Quality of Service (QoS), caracteristici necesare celor mai noi aplicaţii multimedia şi VoIP. Următoarea generaţie de routere wireless broadband SMC draft-n cu switch gigabit incorporat va fi în curând disponibilă pe piaţă, alături de adaptoarele CardBus Draft-N şi cardul de memorie PCI.

Produse Voice over IP
Pentru cei care nu au avut încă ocazia să vadă sau să testeze noul telefon WSKP100 Wi-Fi pentru Skype, standul SMC este locul ideal pentru a face acest lucru, aici având ocazia testării telefonului pentru Skype premiat la IF Design. Va fi expusă de asemenea şi o gamă variată de accesorii, care include încărcătoare de birou cu access point inclus.
La ediţia 2007 a târgului de la Hanovra, SMC Networks va demonstra interesul crescut pe care îl manifestă faţă de tehnologia Voice over IP (VoIP), prezentându-şi portofoliul de soluţii de telefonie IP. Noua interfaţă IP PBX all-in-one între telefonie şi reţelele de date permite administrarea uşoară a contactelor din telefonul SIP, incluzând facilităţile de răspuns şi mesagerie prin voce.

Vor fi prezentate atât telefonul SIP de birou, cât şi telefoanele SIP wireless WiFi. Dacă telefoanele wireless asigură mobilitatea în afara biroului, versiunea pentru birou garantează conexiunea directă la reţeaua LAN a companiei sau la un alt calculator.
SMC, unul dintre cei mai importanţi furnizori mondiali de produse VoIP, a lansat noile soluţii şi produse ca înlocuitor de ultimă generaţie pentru telefonia clasică, atât pentru mediul corporaţional, cât şi pentru consumatorii privaţi. Noua familie de produse „TigerVoip“ oferă integrarea la costuri accesibile a noilor dispozitive periferice în sistemele existente. SMC va acorda în continuare o atenţie deosebită pieţei soluţiilor VoIP, în special pentru segmentului întreprinderilor mici şi mijlocii.

Switch-urile de mare viteză
Switch-urile reprezintă cel de-al treilea domeniu de interes al standului SMC de la CeBIT. SMC va prezenta o serie de switch-uri din vastul său portofoliu, de la cele neadministrabile, inteligente, până la cele administrabile. Specialiştii SMC Networks vor efectua demonstraţii live pentru cele mai noi produse şi soluţii şi vor răspunde întrebărilor vizitatorilor.
Vizitatorii care sunt îndeosebi interesaţi de conexiunile de date de mare viteză folosind cablurile existente, vor găsi soluţii şi produse complete la standul SMC de la CeBIT. Vor fi prezentate produse VDSL/VDSL2 compatibile cu cele mai noi şi mai rapide tehnologii, cu viteze de 250 Mbit/s chiar şi pentru cei care optează pentru utilizarea cablurilor de cupru ale telefoniei clasice. Standul va găzdui un banc tipic de testare, care va include un switch, un splitter şi un modem. SMC a realizat până în prezent un număr semnificativ de proiecte VDSL, cota sa de piaţă urmând să crească în lunile următoare datorită noilor soluţii VDSL2.

Vă aşteptăm la CeBIT 2007, Sala 13, Standul E09!

Bucuresti, 24.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *