free download 78 travel guides written by experts

SMC Networks ofera furnizorilor de servicii Internet

o soluţie completă de networking cu VoIP şi configurare automată

Modem routerul Barricade™ Wireless  VoIP ADSL2/2+ cu 4 porturi ermite conectare ADSL de mare viteză

SMC Networks (www.smc.com), unul dintre cei mai importanţi furnizori de hardware LAN şi de dispozitive de conectare pentru bandă largă, anunţă lansarea dispozitivului ADSL2/2+ Barricade™ SMC7908VoWBRA2, care le permit furnizorilor de servicii de Internet şi VoIP să le ofere clienţilor o soluţie completă de networking pentru conectarea şi partajarea unei conexiuni ADSL, de mare viteză, la Internet.

Routerul multi-funcţional, independent de platformă, combină un modem ADSL2/2+ integrat cu un switch cu 4 porturi, un punct de acces wireless la 54 Mbps (IEEE 802.11g), un firewall Stateful Packet Inspection (SPI) şi o interfaţă de administrare prietenoasă, accesibilă prin browser, totul într-un singur dispozitiv.
 
Compatibil cu protocolul SIP VoIP, noul Barricade le permite clienţilor să efectueze apeluri VoIP prin Internet la costuri scăzute. Două porturi telefonice FSX permit conectarea telefonului sau faxului, iar un port de linie FXO permite operaţia de failover în cazul în care se opreşte alimentarea cu tensiune sau când VoIP nu este disponibil.

Suportul pentru TR-069 (protocol pentru administrarea WAN) şi TR-104 (parametri VoIP) permite furnizorilor de servicii să configureze routerul automat şi în siguranţă fără să fie necesară configurarea de către utilizator. Abilitatea de a gestiona upgrade-urile firmware şi de a monitoriza performanţele şi starea permit diagnosticarea mai eficientă a problemelor şi reducerea necesităţii  efectuării de apeluri pentru suport tehnic.

"Furnizorii de servicii pot oferi o gamă diversă de servicii folosind acest router care include suport pentru mai multe conexiuni virtuale (PVC), reţele virtuale (VLAN), IGMP Snooping şi QoS (Quality of service)", spune James Harris, Product Manager la SMC Networks. "Prin configurarea automată şi administrarea echipamentelor clientului furnizorii de servicii pot reduce semnificativ numărul de ore-om folosite de obicei la intervenţiile manuale".

Modem routerul Barricade™ VoIP Wireless ADSL2/2+ (SMC7908VoWBRA2) este disponibil furnizorilor de servicii ca parte a portofoliului de soluţii de networking Barricade al SMC Networks.

Bucuresti, 28.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *