celula de arta octombrie

Smashing Social Media in 2020 and Beyond, prima ediție Global Webinar IAA Young Professionals România

IAA Young Professionals, asociația tinerilor profesioniști din industria de marketing și comunicare din România, lansează Global Webinar IAA YP – Romania, un concept menit să aducă în prim plan specialiști din industria de MarComm recunoscuți la nivel internațional, într-un format accesibil.

„Prin intermediul acestui proiect ne dorim să facilităm interacţiunea cu specialiști din industria de MarComm recunoscuti la nivel global și să le oferim pasionaților de marketing online şi comunicare și mai multe resurse și informații. În cadrul primei ediții vom discuta despre social media, dar vrem să ne concentrăm atenția și asupra domeniilor adiacente, precum design thinking și UX/UI, care influențează percepția consumatorilor. Credem că pasiunea pentru marketing nu are granițe, de aceea am optat pentru acest format accesibil, pentru a putea fi urmărit din orice colț al lumii. Sperăm să alimentăm apetitul pentru ultimele tendințe și bune practici al tinerilor profesioniști care își construiesc o carieră în comunicare”, a declarat Iulia Niculae – Cuciurean, Președinte IAA Young Professionals România și Vicepreședinte IAA Young Professionals pentru Europa.

Prima ediție, Smashing Social Media in 2020 and Beyond, va avea loc pe data de 1 noiembrie, la ora 14:00, și va fi transmis live pe pagina de Facebook IAA Young Professionals.

Global Webinar IAA Young Professionals Romania

Invitatul acestei prime ediții va fi George Carey Simos, co-fondator și COO We are Social Media. Cu o experiență de peste 15 ani, George își folosește expertiza în social media marketing pentru a consolida prezența online a brandurilor. Discuția va urmări trendurile care au dominat 2019, ultimele anunțuri ale giganților tech, cum mai captăm atenția într-o piață suprasaturată și care sunt provocările cu care se vor confrunta specialiștii în marketing în 2020.

Această ediție este adresată tuturor tinerilor pasionați de online marketing și comunicare, care își doresc să afle ultimele tendințe și să interacționeze cu specialiști de top.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *