free download 78 travel guides written by experts

Smart FM, un radio care te descopera…

La numai 7 luni de la lansare, Smart Fm 107,3 a obţinut performanţa de a avea aproape zece mii de ascultători, conform Studiului de Audienţă Radio realizat în perioada 14 ianuarie – 20 aprilie 2008 de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi Mercury Research SRL. Potrivit rezultatelor sondajului, audienţa este formată preponderent din persoane cu vârste de peste 25 de ani, educate, active, cu venituri medii si mari, apartenenţi ai universului cultural cotidian, consumatori de piese de teatru, carte, film, spectacole şi de muzică bună, oameni maturi în gusturi dar şi în aşteptări. În plus, durata de ascultare mare demostrează că are loc şi o fidelizare în rândul publicului, ceea ce ne demostrează că suntem pe drumul cel bun.

Formatul ales defineşte postul ca un AC GOLD RADIO, un radio premium, adult în conţinut, personalitate, stil, atitudine si informaţie. Politica muzicala a postului vă oferă cele mai bune piese din toate timpurile, indiferent de gen. În acelaşi timp, postul este sursa principală de informare privind posibilităţile de achiziţionare a bunurilor culturale, dar şi privind oferta zilnică de evenimente artistice şi culturale.

Programele SMART FM sunt recepţionate deocamdată integral în Bucureşti pe frecvenţa 107,3 FM, urmând a fi lansat şi în alte orase mari din Romania.
Smart Fm 107,3 , un radio care te descoperă…

Bucuresti, 04.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *