free download 78 travel guides written by experts

SkyTeam lanseaza noul website skyteam.biz

Caracteristici inovatoare, mai multe informații – un website dedicat specialiștilor în turism

SkyTeam, alianța aeriană globală, a lansat o nouă versiune a website-ului Skyteam.biz, un website dedicat industriei turismului. Website-ul a fost modernizat pentru a corespunde noului design și funcționalităților website-ului SkyTeam.com și conține informații și instrumente special concepute pentru agenții de turism.

Lansat inițial în limbile engleză și franceză, website-ul SkyTeam.biz va fi disponibil până la sfârșitul anului 2012, în 11 alte limbi: germană, spaniolă, olandeză, italiană, cehă, coreeană, chineză tradițională, chineză simplificată, japoneză, vietnameză și rusă.

Agenții de turism din întreaga lume au acces gratuit la SkyTeam.biz. În afară de cele mai recente informații despre produsele și serviciile SkyTeam, website-ul dispune de o nouă aplicație – E-Academy. Această aplicație, dezvoltată în urma observațiilor primite de la agenții de turism, înglobează un modul de învățare online, care asigură agenților un ghid despre cum să rezervi și să emiți un bilet de avion “SkyTeam în jurul lumii”.

Noul website SkyTeam.biz mai include o versiune îmbunătățită a aplicației “SkyTeam Round the World” și multe informații despre “SkyTeam Go Passes”. De asemenea, noul website conține informații actualizate despre companiile aeriene membre SkyTeam și link-uri unde se pot găsi informații despre saloanele din aeroporturi.

“Cu mai mulți membri care aderă și multe activități de extindere plănuite pentru acest an, SkyTeam.biz asigură informații pertinente și de ultimă oră la doar câteva click-uri distanță,” a declarat Edward Hollo – Responsabil SkyTeam pe relații comerciale. “Apreciem contribuția majoră pe care agenții de turism o aduc afacerii noastre și ne străduim să furnizăm instrumentele relevante care asigură resursele necesare pentru a vinde SkyTeam cu încredere.”

AMSTERDAM / Bucuresti, 29.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *