free download 78 travel guides written by experts

SKY WELLNESS – Descopera o experienta inedita de fitness&wellness la inaltime

SKY WELLNESS este cel mai nou centru din oraș unde poți veni cu prietenii sau cu partenerii de business pentru a valofica timpul în beneficiul sănătății tale. Centrul este amplasat într-o locație ultraexclusivită, Crystal Tower, în care calitatea serviciilor, profesionalismul antrenorilor, dar și aparatura de ultimă generație de la Technogym vor convinge că merită să trăiești în fiecare zi experința de health&wellness la înălțime, de la etajul 14 al clădirii. Valoarea investițională în centrul SKY WELLNESS este de aproximativ 600.000 de euro.

SKY WELNESS este singurul centru de wellness situat la aproape 100 de metri înălțime deasupra Bucureștiului, oferind o panoramă de 360 de grade, într-o zonă ultracentrală. Suprafața totală a centrului este de aproximativ 1300 metri pătrați, locația fiind înconjurată de geamuri cu sisteme integrate de jaluzele, priveliștea regăsindu-se în fiecare zonă a centrului.

Centrul SKY WELNESS oferă ca și facilități o zonă de fitness cu aparate de ultimă generație de la Technogym, două studiouri polivalente de aerobic, studio de spinning și o zona de “recovery” special concepută pentru a oferi asistență și antrenament personalizat în concordanță cu ultimele tendințe și descoperiri în “smart fitness”, centru spa cu jacuzzi, saună uscată, HAMAM, centre de masaj și dușuri emoționale cu chromoterapie, juice bar, servicii medicale, cafenea, dar și… simulator de golf. De asemenea, zona de vestiare este una inedita, fiecare client beneficiind de spații individuale securizate prin cifru electronic, cabine de duș în care se pot împrospăta după efortul fizic, precum și saună uscată.

Cafeneaua Sky Wellnes va servi produse atât clienților angrenați în zonele de fitness aerobic, cât și celor care vor dori să savureze o cafea deasupra Bucureștiului. Produsele sunt atent selecționate în concordanță cu specificul și misiunea centrului: aceea de a oferi o alternativă sănătoasă și dinamică în locul unor obiceiuri defectuase de alimentație și a sedentarismului.

“Serviciile și facilitățile SKY WELLNES sunt în tonul general al proiectului, iar valoarea adăugată și efortul susținut al echipei se regăsește în fiecare element SKY WELLNESS. Centrul este amplasat la etajul 14 în clădirea de birouri Crystal Tower un proiect imobiliar unic în România, oferind clienților noștri nu numai un spațiu modern, dar mai ales o experiență la înălțime putând să privească peisajul citadin al Capitalei în pas alergător de pe bandă sau de pe bicicletă. Echipa specialiștilor de la SKY WELNESS stă la dispoziția clienților indiferent dacă aceștia doresc să slăbească, să ia în greutate, să adopte un stil de viață sănătos, să își remodeleze sau să își tonifieze corpul sau chiar sa se întâlnească cu un partener de business într-o altă locație, decât una formală”, a declarat Petru Păcuraru, Managing Director SKY WELLNESS.

Centrul SKY WELLNESS este terenul tău de antrenament și locul în care vei uita de toate problemele.

SKY WELLNESS înseamnă performanță, iar performanța înseamnă depășirea limitelor.

Cucerește și fii în TOP-ul serviciilor wellness pe terenul tău de antrenament la SKY WELLNESS.

Bucuresti, 01.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *