cleaning show 2021

Skol lanseaza in premiera albumul “Best of Directia 5”

Directia 5, una dintre cele mai apreciate trupe din Romania, a lansat pe piata romaneasca un nou album, intr-o colaborare inedita cu brandul de bere Skol. Astfel, incepand din aceasta luna, consumatorii berii Skol vor putea savura 15 dintre cele mai bune piese ale trupei Directia 5.

Shachar Shaine "Acest proiect vine ca urmare a unei serii de colaborari foarte bune pe care le-am avut cu Directia 5, iar evenimentele in cadrul carora am avut onoarea sa-i avem alaturi de noi au fost printre cele mai reusite. Speram sa facem o surpriza placuta tuturor consumatorilor de Skol, oferindu-le, alaturi de berea lor favorita, si un produs muzical premium.", a declarat Shachar Shaine, Presedinte URBB.

Noul album va fi disponibil alaturi de pachetele de 6 cutii de bere Skol la un pret special si in cantitate limitata, incepand cu luna iunie.

"Suntem onorati sa lansam acest album alaturi de prietenii nostri de la URBB. In trecut am mai lansat, impreuna cu brandul Tuborg, 4 compilatii (3 romanesti si una internationala) iar acum vom prezenta publicului probabil cel mai valoros produs de tip insert: Directia 5 Best Of. Intr-o lume aflata in mare viteza, populata cu oameni interesati de muzica, dar care au prea putin timp la dispozitie pentru a colinda magazinele de muzica, initiativa Skol de a aduce la indemana oamenilor acest disc de suflet este de bun augur. Acest album nu este decat una dintre colaborarile dintre Directia 5 si Skol si sunt sigur ca vor urma si altele de si mai mare amploare." a declarat Dan Popi, Presedinte Cat Music/Media Services.

"Nu exista un moment mai potrivit pentru lansarea acestui album „Best Of” decat dubla aniversare pe care o sarbatorim: brandul de bere Skol aniverseaza 10 ani, iar noi am implinit de curand 18. Ne bucura initiativa Skol de a aduce muzica noastra in atentia publicului si cu siguranta proiectele pe care le vom desfasura impreuna nu se vor opri aici.", a spus Marian Ionescu – Directia 5.

Evenimentul de lansare a proiectului special Skol si Directia 5 a avut loc in clubul Silver Church, marcat de un recital de exceptie Directia 5, alaturi de participarea a numeroase persoane, prieteni si admiratori Directia 5 si Skol.

Bucuresti, 29.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *