Škoda va lansa o aplicatie Media Services pentru iPhone si iPad

● Acces mobil nonstop la informaţii, pentru presă, via iPhone şi iPad
● Conţinut multimedia în limba cehă, germană şi engleză

Dedicată îmbunătăţirii serviciilor pe care le oferă presei, Škoda va lansa Media Services, o aplicaţie pentru iPhone şi iPad. Creată pentru a furniza presei acces nonstop la toate informaţiile relevante şi funcţiile media, Škoda Media Services va putea fi descărcată gratuit prin intermediul iTunes Store.

Aparatele de tip smartphone şi tabletele devin unelte de comunicaţie din ce în ce mai populare, în special în rândul jurnaliştilor, care le utilizează pentru că sunt modalităţi simple şi moderne de accesare a informaţiilor actuale (indiferent de moment şi loc). Noua strategie de comunicare a companiei Škoda este creată exact pentru a răspunde acestor cerinţe.

Indiferent dacă utilizatorul are nevoie de ştiri de ultimă oră, fotografii, filme, date tehnice sau persoana de contact potrivită, noua aplicaţie mobilă de la Škoda va oferi informaţii relevante şi nemijlocite. În faza pilot, proiectul este creat exclusiv pentru dispozitivele Apple cu sistemul de operare iOS, dar compania intenţionează ca în viitor să extindă aplicaţia şi să ofere un număr mai mare de caracteristici şi funcţii mobile.

Mladá Boleslav / Bucuresti, 31.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *