free download 78 travel guides written by experts

ŠKODA SUPERB SPORTLINE: sportivul elegant

› Versiunea sportivă a navei-amiral a mărcii ŠKODA dispune acum de şi mai multe accente dinamice
› Rama ce încadrează grila radiatorului şi decorul dintre blocurile optice spate sunt ambele finisate în negru gloss
› Şasiu adaptiv cu reglaje sportive şi interior negru cu scaune sport îmbrăcate în Alcantara®/piele
› În gama de culori exterioare au intrat acum şi nuanţele Negru Crystal şi Albastru Race

Mladá Boleslav/Bratislava – ŠKODA SUPERB SPORTLINE este sportivul familiei SUPERB şi se diferenţiază de fraţi datorită elementelor sale negre marcante şi atractive. SUPERB SPORTLINE este oferit în variantele limuzină şi combi şi are grila radiatorului remodelată sportiv şi jante din aliaj uşor de 18 inchi. Ambele sunt finisate în negru. Cadrul grilei radiatorului şi bandoul de decor ce uneşte cele două blocuri optice spate full-LED sunt, de asemenea, finisate în negru. În dotarea standard sunt incluse farurile full-LED Matrix şi şasiul sport, cu garda la sol redusă cu 10 mm. Scaunele sport negre sunt acoperite cu Alcantara®/piele şi pot avea şezut extensibil.

ŠKODA SUPERB SPORTLINE preia rolul sportivului în cadrul familie SUPERB. Designul său atletic este accentuat de detalii negre, precum rama de la grila radiatorului cu design nou, care este, de asemenea, neagră sau bandoul decorativ lucios, care uneşte în spate blocurile optice full-LED. Farurile full-LED Matrix şi luminile de semnalizare dinamice din spate sunt, de asemenea, incluse în dotarea standard. Bara din faţă remodelată cu textură de fagure şi jantele negre din aliaj uşor Zenith de 18 inchi subliniază mai marcant designul dinamic al maşinii. Jantele de 19 inchi antracit Vega sau negre Supernova sunt oferite ca dotări opţionale.

Skoda logo 2017

Gamă largă de motoare pentru ŠKODA SUPERB SPORTLINE

ŠKODA SUPERB SPORTLINE este disponibilă cu oricare dintre motoarele din gama SUPERB, mai puţin 1,6 TDI de 88 kW (120 CP), dar inclusiv în varianta SUPERB iV, cu propulsie hibridă plug-in şi o putere de 160 kW (218 CP). Toate motoarele îndeplinesc cerinţele normei de poluare Euro 6d-TEMP. Cel mai puternic motor pe benzină, 2,0 TSI, generează 200 kW (272 CP) şi are tracţiune integrală în dotarea standard. Aceasta este opţională pentru motorul cel mai puternic pe motorină, 2,0 TDI de 140 kW (190 CP). Şasiul sport cu garda la sol redusă cu 10 mm este o dotare standard.

Alcantara®, piele şi detalii cu aspect de carbon

În interiorul în care predomină negrul, şoferul şi pasagerul din faţă iau loc pe scaune sport îmbrăcate în Alcantara®/piele şi rafinate cu cusături contrastante. Scaunele acestea se mai remarcă şi datorită teierelor integrate şi a şezutului extensibil, care este oferit opţional. Printre alte detalii speciale ale versiunii SPORTLINE se numără volanul cu trei spiţe îmbrăcat în piele cu cusături contrastante, bandouri decorative negre cu aspect de carbon şi accente cromate. Pentru prima dată, pentru ŠKODA SUPERB SPORTLINE se oferă opţional şi plafonul acoperit cu Alcantara® neagră, inclusiv montanţii. Sistemul KESSY de acces fără cheie pentru toate portierele şi iluminarea ambientală cu LED sunt, de asemenea, incluse în echiparea standard. Afişajul special Performance Monitor de pe display-ul central îi informează pe şoferii cu ambiţii de pilot cu privire la forţele g şi temperaturile la care ajung uleiul şi antigelul.

* Toate valorile menţionate pentru consum şi performanţe sunt încă provizorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *