free download 78 travel guides written by experts

Skoda Superb. Dedicata celor cu nas fin pentru lucrurile bune

“O oră nu este doar o oră. O oră poate strânge-n ea ca-ntr-un vas… miresme, proiecte şi locuri dragi…” Marcel Proust

“O maşină nu este doar o maşină. O maşină este, de fapt, un pachet de senzaţii inteligente, dorinţe puternice, vacanţe plăcute, planuri măreţe şi abianţe atractive…” Škoda Superb
Lansată de curând pe piaţa autohtonă, noua Škoda Superb a putut fi admirată în showroom-ul Škoda de la Porsche Bucureşti Aviatiei, care şi-a întâmpinat clienţii cu cinci miresme atent alese care îi ademenesc şi îi răsfaţă pe cei cu nas fin pentru lucrurile bune. Cei interesaţi vor avea ocazia de a simţi admira eleganta limuzină şi în intervalul 10 -23 noiembrie la centrul comercial Baneasa Shopping City.

Miresme de ciocolată şi cafea pentru cei care vor să savureze aroma unei dimineţi liniştite de toamnă, flori şi fructe exotice, miros inconfundabil de piele naturală, muşchi de pădure şi scoici care să ne amintească de briza mării, de sunetul talazurilor şi de căldura nisipului…Superb!

STIL ŞI RAŢIUNE
Noua Škoda Superb respectă tradiţia datorită căreia marca cehă devenea în anii 1930 – 1940 una dintre cele mai exclusiviste mărci auto din lume.

În anii 1930-1940, a mai existat un automobil cu numele Superb, care purta emblema Škoda. Chiar şi în acea perioadă, acest model a întărit reputaţia companiei cehe ca unul dintre cei mai mari producători de automobile la nivel mondial, cu o istorie îndelungată pe această piaţă.

De la sfârşitul anului 2001 şi până în prezent, aproape 130.000 de clienţi au ales să achiziţioneze un automobil Superb. Cel mai performant model al mărcii Škoda a reuşit chiar să îşi găsească locul printre mărcile de renume din sectorul de piaţă extrem de conservator al parcurilor auto.

Aspectul noului model Škoda Superb este evidenţiat de o formă uluitoare. Filozofia Škoda Auto în materie de design este subliniată de forma tridimensională a grilei radiatorului, iar ornamentele cromate atent modelate îi conferă automobilului un aspect puternic şi impunător. Liniile conturate ale capotei motorului se extind înspre faruri, accentuând direcţia orizontală a acestora, conferindu-i noului Superb o ţinută de drum solidă şi încrezătoare. Aripile faţă evidenţiate puternic subliniază această trăsătură. Acestea îi conferă noului Superb imaginea sa caracteristică, tipică automobilelor din familia Škoda.

Conceptul unic, patentat Twindoor de deschidere variabilă a portbagajului, realizat de inginerii Škoda, oferă o soluţie deosebit de practică, funcţională şi bine gândită. În funcţie de necesităţi, se poate deschide numai capota portbagajului, sau, utilizând cele două comutatoare mici de pe marginea capotei portbagajului pentru activarea dispozitivului de eliberare electromecanic, se poate ridica simultan capota portbagajului şi luneta pentru a asigura încărcarea articolelor voluminoase.

Noua Škoda Superb, simbolul soluţiilor inteligente şi al atenţiei pentru detalii, elegantă şi practică în acelaşi timp.

Bucuresti, 10.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *