free download 78 travel guides written by experts

ŠKODA SUPERB a trecut de pragul de un milion de exemplare produse la a treia generaţie

› Modelul SUPERB originar a fost produs în anii 30 şi a fost urmat abia în 2011 de prima ŠKODA SUPERB modernă
› Versiunea COMBI a fost lansată în 2009, când modelul era deja la a doua generaţie
› Nava-amiral a câştigat numeroase premii şi teste comparative de la lansarea sa, din 2001

Mladá Boleslav/Bratislava – Povestea de succes a modelului ŠKODA SUPERB modern a început în 2001, la peste 50 de ani de la încheierea producţiei primului model SUPERB, care a fost fabricat între 1934 şi 1949. În aprilie 2017, a treia generaţie a navei-amiral a mărcii ŠKODA a sărbătorit 1 milion de maşini produse. SUPERB şi SUPERB COMBI au câştigat numeroase premii şi teste comparative de la lansarea sa în 2001 şi până în prezent.

Străbunul modelului din vârful gamei actuale a mărcii ŠKODA a fost luxosul 640 SUPERB, care oferea mult spaţiu pentru până la opt persoane şi a fost lansat în 1934. Până în 1949, circa 2.500 de exemplare ale modelului originar SUPERB au fost construite în diverse versiuni.

Skoda logo 2017

Mai mult de 50 de ani mai târziu, ŠKODA a prezentat din nou un model SUPERB, la Salonul auto IAA de la Frankfurt, în anul 2001. Noua navă-amiral a dus mai departe punctele forte preluate de la modelul SUPERB originar: noua limuzină cu patru uşi era atât de spaţioasă, că pasagerii din spate puteau sta picior peste picior! A doua generaţie a modelului SUPERB modern a fost lansată în 2008. Apoi, un an mai târziu, a apărut şi versiunea SUPERB COMBI, cu un hayon inovator, compus din două elemente. Livrările modelului s-au dublat, urmare a cererii mari. Din 2015, a treia generație SUPERB redefineşte din nou standardele în clasa sa, cu noi tehnologii, sisteme inovatoare de asistenţă, un nivel ridicat de siguranţă activă şi pasivă şi spaţiu chiar şi mai generos.

De la lansarea sa în 2001, SUPERB a câştigat numeroase premii. Numai în 2016, a treia generaţie a repurtat 31 de premii ale presei internaţionale.

Urmăriţi-ne la https://twitter.com/skodaautonews pentru cele mai noi ştiri. Aflaţi totul despre noua ŠKODA SUPERB cu #SkodaSuperb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *