free download 78 travel guides written by experts

Skoda Fabia RS TDI revine pe podium

A şasea etapă din Campionatul Naţional de Raliuri al României a adus Echipei Delcar Motorsport locul 4 la grupa A. Clasarea în puncte a determinat astfel întoarcerea echipajului Ernest Mulner – Eugen Pop, pe locul 3 la grupa la care concurează.
“Raliului Ţara Bârsei, a fost o etapă extrem de disputată la grupa A şi acest lucru s-a văzut încă de la început! Chiar după prima buclă, au ieşit în evidenţă cei 4 pretendenţi pentru podiumul grupei A.

Ne-am dorit foarte mult să fim pe podium, şi deşi concurăm împotriva unor maşini de fabrică, cum sunt Suzuki Ignis Super 1.6 si Citroen C2 R2 Max, la Braşov am reuşit o clasare foarte bună, în puncte, la doar câteva secunde distanţă faţă de lideri. Astfel, am demonstrat că şi Skoda Fabia RS TDI poate fi o maşină puternică, chiar dacă este Diesel. Preparată de echipa de tehnicieni DMS, Skoda Fabia RS TDI va fi o ameninţare serioasă pentru celelalte maşini înscrise la grupa A, în ultima parte a campionatului. La Cluj şi Iaşi vom lupta cu şi mai multă încredere, pentru îndeplinirea obiectivului nostru: Podiumul grupei A”
 (Ernest Mulner)
 
“Raliul Ţara Bârsei este un raliu excelent, în care am încercat să mergem cât mai bine. Practic, am parcurs probele speciale la limita de aderenţă a maşinii!
Suntem mulţumiţi de rezultatul obţinut şi acum ne concentram pe următoarele 2 etape din campionat, unde vom da tot  ce e mai bun din noi şi din maşină, pentru a ne asigura un loc pe podium!” (Eugen Pop)

Mulţumim atât partenerilor care au susţinut echipa Delcar Motorsport la Braşov – SKODA prin DELCAR – dealer autorizat Skoda Braşov şi DELCAR COVASNA – dealer autorizat Skoda Covasna, CANON Romania, ASTRA Asigurări, Lubexpert (Mobil 1), PORSCHE Bank, AUTONET – cât şi tuturor fanilor care ne-au susţinut pe probe şi au avut încredere în noi !

Brasov, 03.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *