free download 78 travel guides written by experts

Skoda Fabia RS este gata de start in

Raliul Banatului Montan

În etapa de la Resita a Campionatului National de Raliuri al României, echipajul Ernest Mulner – Eugen Pop (Skoda Fabia RS TDI) ia startul mult mai bine pregatit din punct de vedere tehnic, comparativ cu etapa precedenta. În plus, întreaga echipa este foarte motivata si se bucura de sprijinul si experienta unui nume de referinta în sportul cu motor – Puiu Rusu. În saptamânile scurse de la etapa de debut, eforturile echipei s-au concentrat asupra prepararii masinii în cele mai mici detalii, astfel ca riscul unor incidente tehnice sa fie minim. Obiectivul echipei pentru 2008 este câstigarea grupei A.

“Am dobândit mai multa încredere în masina de concurs. În ultimele saptamâni am avut timp sa o îmbunatatim din punct de vedere tehnic si sa o testam în diferite conditii. Abordam cu încredere Raliul Banatului Montan, o etapa plina de provocari, cu un traseu lung si foarte tehnic, care va tria mult în clasamentul final.”, afirma Ernest Mulner, pilotul echipei.

“Raliul Banatului este pe cât de frumos pe atât de dificil. Acesta va solicita echipajul si masina de concurs. Noi suntem bine pregatiti si siguri de reusita noastra în aceasta etapa.” (Eugen Pop, Navigator).

“În timpul pe care l-am avut la dipozitie între etapa de la Brasov si momentul actual, am lucrat atât cât s-a putut la masina si, din punct de vedere tehnic suntem mai optimisti. În masura în care vom fi ocoliti de probleme si ghinioane, exista premise sa facem un rezultat cât mai bun la Resita.” (Puiu Rusu, Manager sportiv)

“Consider perioada trecuta de la Raliul Brasovului pâna în prezent ca fiind una plina de acumulari. În primul rând de ordin tehnic, unde s-a lucrat mult, s-au încercat variante de configuratie din ce în ce mai bune. Rezultatul este o masina solida si fiabila.
Din punct de vedere uman, am învatat multe si am consolidat spiritul de echipa. Probabil ca am adaugat si câteva procente de profesionalism, suntem mai concentrati, mai optimisti, dar in acelasi timp mai echilibrati si mai orientati catre performanta. Într-un cuvânt suntem bine si venim la Resita sa o si dovedim. În acest context, invitam toti iubitorii sportului cu motor care vor fi prezenti la probe sa ne încurajeze si sa ne “împinga” cât mai sus în clasament. Ne vedem în zgomot si fum de diesel la Resita!” (Andrei Ivan, Team Manager).

Bucuresti, 11.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *