free download 78 travel guides written by experts

SKIN lanseaza www.bloobox.tv

portalul web de unde poţi afla totul despre tunerele TV Leadtek WinFast

SKIN, importator şi distribuitor al unora dintre cele mai importante mărci internaţionale din domeniul tehnologiei informaţiei, lansează site-ul www.bloobox.tv, destinat utilizatorilor de tunere TV Leadtek WinFast din România. Numai în ultimii doi ani numărul celor care folosesc în România tunere TV WinFast de la Leadtek a crescut cu peste o sută de mii. În aceste condiţii era necesar ca ei să beneficieze de un portal web românesc, care să îi ajute să găsească informaţiile şi suportul tehnic de care au nevoie.  www.bloobox.tv oferă totul despre tunerele Leadtek WinFast: prezentări, drivere, teste, apariţii în presă şi un forum al utilizatorilor. În plus, prin www.bloobox.tv cei care folosesc aceste tunere se pot alătura comunitaţii de peste 250000 de utilizatori a tunerelor TV Leadtek WinFast din România, în Clubul Tunerilor.

Designul ergonomic, în culori vii, va încânta privirea şi va aduce toate informaţiile căutate la îndemână. Toate tunerele Leadtek WinFast aflate pe piaţă, interne sau externe, pentru semnal analog, digital sau hibride, sunt prezentate în amănunt pe www.bloobox.tv. Cei care doresc să îşi achiziţioneze un nou tuner vor putea afla astfel care este cel mai potrivit pentru nevoile lor.  Pentru aceasta există şi un glosar care indexează toate denumirile capacităţilor tunerelor Leadtek WinFast, explicând pe scurt ce semnifică fiecare dintre aceste tehnologii în parte.

Pentru cei interesaţi de părerea specialiştilor, www.bloobox.tv oferă o zonă de recenzii ale tunerelor Leadtek WinFast realizate de către redactorii celor mai citite reviste de IT din România. Majoritatea tunerelor au fost testate şi apreciate în reviste precum PCWorld, Xtrem PC, Chip sau Level.

Cei care sunt deja deţinătorii unui tuner TV Leadtek WinFast pot găsi pe www.bloobox.tv ultimele versiuni ale tuturor driverelor compatibile cu tunerul lor, atât pentru sistemele de operare Windows XP pe 32 sau 64 de biţi, cât şi pentru Windows Vista pe 32 sau 64 de biţi.

Atunci când cineva cumpără un tuner Leadtek WinFast poate deveni automat membru în Clubul Tunerilor, comunitatea de utilizatori ai tunerelor WinFast de la Leadtek. Calitatea de membru oferă accesul la cele mai noi informaţii de la Leadek. În acelaşi timp, feadback-ul din partea membrilor este foarte important pentru îmbunătăţirea performanţelor noilor modele şi ale driverelor sau utilitarelor.
Forumul de pe site-ul www.bloobox.tv a fost creat pentru a permite utilizatorilor să poată împărtăşi celorlalţi experienţele lor cu tunerele Leadtek WinFast şi în acelaşi timp să ofere celor care doresc să achiziţioneze un tuner informaţii de primă mână de la cei care îl deţin deja.

Bucuresti, 4.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *