metalshow

SKIN devine distribuitor in Romania a marcilor SanDisk, Lowepro, Velbon, Marumi si Nik Software

SKIN, unic importator Nikon in Romania si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei, are placerea sa anunte ca va oferi iubitorilor de fotografie, alaturi de cea mai buna aparatura foto, si cele mai bune accesorii care sa le completeze trusa foto. 

Accesoriile precum filtrele foto, trepiedele, gentile foto, cardurile de memorie si programele software de editare foto sunt la fel de importante in realizarea unei fotografii exceptionale ca si aparatul de fotografiat. De aceea, SKIN doreste sa ofere utilizatorilor de aparate foto Nikon, si nu numai, intreaga gama de accesorii necesara intr-o trusa foto. Marcile SanDisk, Lowepro, Velbon, Marumi si Nik Software sunt lideri sau jucatori marcanti pe pietele lor si ofera cele mai bune solutii pentru fotografii de orice nivel.

Firma americana SanDisk este liderul pietei de memorii flash si carduri de memorie la nivel mondial si cel mai important inovator in cadrul acestei industrii. Cardurile de memorie SanDisk ofera fiabilitate, dar mai ales viteza, aspect extrem de important pentru fotografierea in rafala si pentru utilizarea formatului RAW, necompresat. Fotografii au acces la viteze de citire de pana la 60Mb/sec., in cazul cardurilor CF, pana la 45MB/sec. pentru cardurile SD si la dimensiuni generoase de pana la 64GB. 

Lowepro, liderul mondial al pietei de genti si rucsace foto, va fi distribuit in exclusivitate de catre SKIN, pentru prima oara in Romania pe canal oficial. Producatorul american ofera o gama larga de produse create pentru transportul si protejarea aparatelor foto, a obiectivelor si accesoriilor foto. Designul produselor Lowepro ia in considerare necesitatile diverse ale fotografilor, de la cei care au nevoie de rucsace incapatoare pentru calatorii in natura care dureaza zile sau saptamani, la cei care doresc sa isi pastreze in siguranta aparatul compact in vacanta.

Gama de produse a firmei japoneze Velbon, ce consta in trepiede pentru toate tipurile de aparate foto, va fi distribuita in exclusivitate in Romania de catre SKIN. Velbon este recunoscut ca fiind cel mai mare producator din lume specializat exclusiv in proiectarea si productia de trepiede si accesorii pentru trepiede. Cu o traditie de peste 50 de ani, producatorul japonez s-a distins de-a lungul timpului prin calitatea constructiei si designului modelelor sale, care sunt utilizate de fotografi amatori si profesionisti din toata lumea deopotriva.

Marumi, asemenea Nikon sau Velbon, este un producator traditional de aparatura si accesorii fotografice din Japonia, compania fiind infiintata inca in anul 1937. Productia Marumi consta in filtre foto pentru aparatele DSLR si acopera necesitatile optice pentru majoritatea situatiilor de fotografiere: filtre de polarizare, filtre UV, filtre de protectie, filtre de control al luminii, filtre macro, filtre colorate si filtre pentru diverse efecte optice. SKIN este distribuitor unic al Marumi in Romania.

Fotografia digitala nu este completa fara sa fie trecuta, macar pentru verificare, printr-un software de editare foto. Nik Software, partenerul traditional al Nikon, ofera o serie de programe care ii ajuta pe fotografi sa editeze imaginea in felul in care au vazut-o atunci cand au apasat declansatorul. Pe langa celebrele de acum Capture NX 2 si View NX 2, Nik Software propune o serie intreaga de plug-in-uri pentru solutiile de editare Adobe: Sharpener Pro, Color Efex Pro, Silver Efex Pro, Viveza, Dfine, HDR Efex Pro. Toate aceste produse sunt exclusiv in Romania prin intermediul SKIN.

Gamele de produse ale acestor cinci marci sunt complementare aparaturii foto Nikon. SKIN ofera in acest fel iubitorilor de fotografie intregul pachet de aparatura si accesorii necesar pentru orice nivel si orice nevoie.

Bucuresti, 01.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *