free download 78 travel guides written by experts

SKIN aduce in Romania tunerul extern hibrid

Leadtek WinFast DTV200 H

SKIN, importator şi distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internaţionale din domeniul tehnologiei informaţiei, anunţă apariţia în România a primului tuner hibrid extern, compatibil cu semnal TV digital şi analog, WinFast PalmTop DTV200 H de la Leadtek. Leadtek WinFast DTV200 H este un tuner TV multifuncţional care a fost conceput pentru a reda atât semnal TV digital, cu o calitate superioară a imaginii, High Definition, cât şi analog sau semnal radio de frecvenţă ultrascurtă, FM. DTV200 H este dotat cu tehnologiile Twin View – Picture in Picture (PIP), Picture on Picture (POP), Picture and Picture (PAP), Live Broadcasting, Direct Burn, Scheduled Recording, Time Shifting şi Electronic Program Guide. El poate fi folosit, de asemena, şi pentru a conecta la calculator video-recoreder-ul, player-ul DVD, camera video sau chiar consola de gaming, prin intermediul portului audio-video 4 în 1. Mărimea redusă transformă  WinFast DTV200 H într-o unealtă la îndemână şi foarte uşor de transportat.

Noul WinFast DTV200 H este primul tuner hibrid extern disponibil pe piaţa românească. Posibilitatea de a reda semnal TV digital se traduce prin capacitatea lui DTV200 H de redare a unor imagini şi a unui sunet de calitate mult mai mare decât cele transmise prin semnal TV obişnuit, analog. Astfel, tunerul poate reda imagini în format High Definition, HDTV, cu rezoluţii de până la 1920×1080 şi sunet Dolby Digital AC3. De asemenea, el este capabil să recepteze şi informaţii şi servicii suplimentare oferite de către televiziunile digitale, pe lângă imaginea propriu-zisă.  WinFast DTV200 H păstrează şi posibilitatea de receptare a semnalului analog, având în vedere că piaţa televiziunilor digitale este încă în dezvoltare pretutindeni în lume.

Modul de vizionare Twin View (PIP, POP, PAP) permite urmărirea unui canal TV şi a unei  înregistrări, redate din calculator sau de pe o altă sursă, în acelaşi timp. Cu ajutorul tehnologiei Live Broadcasting se pot trimite live, printr-o conexiune Internet, emisiuni redate prin intermediul WinFast DTV200 H către familie sau prieteni. Sistemul Direct Burn a fost gândit să transfere direct filmele sau emisiunile pe CD sau DVD, economisind astfel spaţiu pe hard disk. Funcţia Time Shifting se regaseşte în suita de facilităţi oferite de către Leadtek pentru WinFast DTV200 H, permiţând utilizatorilor să pună pauză sau să dea înapoi transmisiunea în direct a televiziunii. Toate aceste funcţii, alături de sistemul de control al tunerului, sunt integrate în noul software PVR2, care are o interfaţă simplă şi uşor de utilizat.

WinFast Mobile Video Express  (WinFast MoViE) este un software oferit în pachet cu noul tuner Leadtek WinFast DTV200 H. El permite crearea de coperţi 3D pentru albume audio compatibile iPod şi PSP şi  convertirea videoclipurilor în formate pentru iPod şi PSP.

Bucuresti, 25.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *