free download 78 travel guides written by experts

SKIN aduce in Romania noua gama de obiective Nikon

cu functia de control a perspectivei

SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, aduce pe piata romaneasca doua obiective Nikon cu functia de control a perspectivei: PC-E NIKKOR 45mm f/2.8D ED si PC-E NIKKOR 85mm f/2.8D, realizate pentru a oferi fotografilor posibilitati creative unice. Cele doua obiective speciale PC NIKKOR cu functia de control a perspectivei sunt proiectate pentru utilizarea specializata in arhitectura, fotografia comerciala si peisaje. Functia de control a perspectivei ofera un mecanism de inclinare si deplasare, capacitate de rotatie si de control automat al diafragmei.

Ambele obiective asigura claritate si luminozitate de cel mai inalt nivel de la margine la colturi, indiferent de distanta fata de subiect, de la macro la infinitate. Acestea dispun, de asemenea, si de tehnologia Nano Crystal, lentilele fiind tratate cu un strat antireflexiv pentru a reduce aberatiile optice cauzate de reflexia interna. Astfel, imaginile sunt extrem de clare in ciuda nivelelor foarte flexibile de inclinare si deplasare. Obiectivele PC NIKKOR sunt suficient de robuste pentru a putea fi utilizate pe teren sau in studio. Deschiderea diafragmei cu noua lamele rotunjite contribuie la renumele obiectivelor NIKKOR cu efect bokeh, care uniformizeaza fundalul fotografiei fara distorsiuni si pune in evidenta elementele din prim-plan.

Distanta focala de 45mm a noului PC-E NIKKOR 45mm f/2.8D ED este ideala pentru o perspectiva naturala care poate fi controlata in mod creativ de catre fotograf. Acest obiectiv dispune de sticla ED care minimizeaza aberatiile si poate focaliza de foarte aproape, distanta minima de focalizare fiind de doar 25 cm.  PC-E NIKKOR 45mm f/2.8D ED prezinta o deschidere  minima a diafragmei de f/32.

PC-E NIKKOR 85mm f/2.8D inlocuieste actualul PC Micro NIKKOR 85mm f/2,8D si este ideal pentru natura statica si portrete creative. Dispunand in esenta de acelasi design optic ca si predecesorul sau, noul PC-E NIKKOR 85mm f/2.8D este mai usor si mai mic. El poate focaliza de la o distanta de doar de 39 cm si are o deschidere minima a diafragmei de f/32.

Robert Cristina, Manager Professional Products si NPS la Nikon Europe B.V.: „Cele doua noutati ale gamei NIKKOR vor fi binevenite in randul fotografilor specializati in arhitectura si peisaje care utilizeaza aparate foto in format FX, cum ar fi D3 si D700. Asemenea modelului PC-E 24mm f/3,5D ED introdus la inceputul anului, aceste doua obiective extind si mai mult gama NIKKOR de echipamente dedicate fotografilor profesionisti.”

PC-E NIKKOR 45mm f/2.8D ED si PC-E NIKKOR 85mm f/2.8D vor fi disponibile in Romania incepand cu luna septembrie 2008.

Bucuresti, 03.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *