free download 78 travel guides written by experts

SKIN aduce in Romania carcasa RC-590

de la Cooler Master

SKIN, importator şi distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internaţionale din domeniul tehnologiei informaţiei, anunţă apariţia în România a carcasei Middle Tower RC-590 de la Cooler Master, cel mai bun sistem de răcire pentru segmentul său.
Carcasa Middle Tower RC-590 a fost construită cu scopul de a oferi o răcire optimă pentru sistemele folosite de utilizatorii obişnuiţi. Ea poate acomoda până la opt ventilatoare de 120mm, aşezate strategic pentru a oferi o răcire excelentă, dispune de două intrări pentru ataşarea unui sistem de răcire cu lichid, de panou frontal cu aerisire tip fagure pe întreaga suprafaţă, pentru a asigura circularea adecvată a aerului, de un panou de conectori şi de un interior spaţios, care permite instalarea a până la trei plăci grafice simultan în modul SLI sau CrossFire. Designul carcasei RC-590 a fost gândit pentru a oferi simplitate în utilizare, dar şi o aparenţă vizuală foarte plăcută. Raportul calitate-preţ este unul dintre punctele cele mai tari ale carcasei RC-590, recunoscut şi prin premiul Value Award oferit de cunoscutul site cpu3d.com.

RC-590 are două ventilatoarele de 120mm incluse, unul frontal, luminat cu leduri albastre, şi altul anterior, aşezat sub locaşul sursei. Pe lângă acestea mai dispune de posibilitatea de a ataşa alte şase ventilatoare de 120mm, două frontale, două laterale şi alte două pe partea superioară a carcasei. În partea anterioară are şi două locaşuri pentru introducerea unui sistem de răcire cu lichid, necesar spre exemplu în cazul în care se doreşte supratactarea procesorului.

În interiorul spaţios există 9 locaşuri de 5,25 inchi şi unul de 3,5 inchi, expuse la panoul frontal, şi 4  rack-uri de 3,5 inchi ascunse. RC-590 dispune de 7 locaşuri anterioare pentru ataşarea pe placa de bază a plăcilor pe slot-uri PCI sau PCI Expres.

RC-590 a fost concepută pentru a oferi o utilitate maximă. Tava detaşabilă pentru placa de bază oferă posibilitatea de a monta componentele în afara carcasei, eliminând situaţiile în care spaţiul strâmt poate deveni o poblemă. Rack-urile de 3,5 inchi pentru hard disk-uri sunt şi ele detaşabile, din aceleaşi motive. Astfel, deşi carcasa are dimensiuni medii, se dovedeşte foarte versatilă, înlocuind prin aceste inovaţii nevoia de carcase mai mari. Mecanismele de închidere ale carcasei  sunt dotate cu butoane care fixează componentele printr-o simplă apăsare, evitând astfel nevoia de a folosi şurubelniţa. Dar dacă se doreşte, toate componentele pot fi fixate şi cu şuruburi.

Carcasa Coler Master RC-590 poate mulţumi prin intermediul acestor caracteristici, pe lângă utilizatorii obişnuiţi, şi pe cei entuziaşti, care vor descoperi în acest Middle Tower un bun înlocuitor pentru carcase mai voluminoase.

Bucuresti, 30.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *