free download 78 travel guides written by experts

Skil sarbatoreste cea de-a 85-a aniversare

În 2009, Skil Scule Electrice sãrbãtoreşte cea de-a 85-a aniversare de la înfiinţarea brand-ului în anul 1924 . Astăzi, Skil este unul dintre cei mai mari furnizori de scule din lume, ocupând locul 3 pe piaţa europeanã.

DIN 1925 
Totul a început în 1924, când Skil a inventat fierãstrãul circular. Revoluţionarul fierãstrãu a fost botezat “Fierãstrãul Skil” şi a ramas pânã azi produsul de referinţã al brand-ului. De atunci, Skil a dezvoltat o gamã completã de scule electrice, iar numele de “Fierãstrãul Skil “ a devenit sinonim în toatã lumea cu fierãstraiele circulare.
De-a lungul anilor, Skil a înregistrat numeroase invenţii şi brevete, incluzând centrarea automatã a curelei, cadru egalizator de şlefuire şi comutatorul pentru viteze variabile.

Accent pe calitate şi design
De-a lungul anilor, Skil a pus un mare accent pe calitate, iar metodele de lucru ale brand-ului au fost recunoscute oficial cu certificarea ISO 9001 în 1993, Skil ajungând astfel sã fie prima companie producatoare de scule electrice care a primit o astfel de recunoaştere. Standardul internaţional de calitate a fost acordat pentru organizaţia Skil ca şi întreg şi pentru tot procesul economic al brand-ului. Skil urmăreşte să ofere unelte simple, funcţionale, care combinã puterea, manevrarea uşoarã şi eficientã într-un raport bun de calitate-preţ. Sloganul şi motto-ul după care se ghidează SKIL este ‘’Ai tot ce-ţi trebuie’’.

Bucuresti, 06.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *