free download 78 travel guides written by experts

Skil lanseaza cea mai mare campanie desfasurata de brand

in Romania: „Ai Skil, ai timp si pentru distractie”

Între 1 martie – 31 mai 2012, Skil, unul din brandurile de scule electrice ale concernului Bosch, şi lanţul de magazine Dedeman lansează campania ’’Ai Skil, ai timp şi pentru distracţie’’. Scopul acţiunii este de a comunica faptul că sculele electrice Skil conferă posesorilor mai mult timp pentru a se distra, datorită faptului că permit terminarea mai rapidă a unei lucrări, fiind în acelaşi timp uşor de utilizat şi calitative. Campania nou lansată conferă tuturor clienţilor Dedeman, care achiziţionează orice sculă electrică Skil, dreptul de a participa la 3 trageri la sorţi în cadrul cărora pot câştiga în total 3 scutere Peugeot, 15 biciclete Giant şi 45 de blendere Bosch. Tragerile la sorţi pentru desemnarea câştigătorilor vor avea loc pe 11 aprilie, 11 mai şi 11 iunie.

’’Campania ’’Ai Skil, ai timp şi pentru distracţie’’ este astfel gândită încât să răspundă nevoilor tuturor clienţilor Dedeman, de la cei pasionaţi de bricolaj şi cei profesionişti, pentru care există gama de scule electrice Skil şi cea profesională Skil Masters, la cei care vor să-şi întreţină grădina, indiferent de mărimea acesteia – de la cea de pe balconul unui bloc sau a unei terase, la cele cu suprafeţe întinse’’ au declarat reprezentanţii Skil.

Sculele electrice Skil

Brandul Skil are o tradiţie îndelungată, Skil fiind inventatorul ferăstrăului circular în anul 1921. Astfel, ferăstrăul circular Skil a devenit un nume de marcă recunoscut în întreaga lume, care a stat la baza unei noi game de scule electrice. Skil oferă unelte uşor de utilizat, accesibile, de înaltă calitate, pentru crearea propriului mediu de viaţă, fiind un brand care se adresează persoanelor pragmatice. Mai mult, tehnologia Skil a fost recunoscută oficial prin certificare ISO 9001 în anul 1993, fiind prima companie producătoare de scule electrice care a primit o astfel de certificare. Acest standard internaţional de calitate a fost acordat întregii organizaţii Skil în ansamblu şi tuturor proceselor de activitate. Gama de unelte Skil este variată, de la ferăstraie la polizoare.

Skil Masters: Scule profesionale pentru utilizatori profesionişti

Sculele profesionale Skil Masters sunt rezultatul celor peste 80 de ani de experienţă în proiectarea şi dezvoltarea de unelte adecvate diverselor lucrări de meşterit. Experienţa Skil începe cu legendarul Skilsaw, ferăstrăul circular inventat de Skil în 1924. Skil Masters a câştigat adesea premii importante, precum „Cea mai accesibilă alegere”, „Cea mai bună achiziţie” şi „Cea mai bună recomandare”. Aceste premii confirmă obiectivul vizat dintotdeauna de Skil în materie de dezvoltare şi producţie: calitate înaltă şi constantă a produselor. Sculele Skil Masters adresate profesioniştilor combină robusteţea, manevrarea uşoară şi eficientă cu un raport excelent calitate/preţ.

Uneltele de Grădinărit Skil Urban

Lipsa de spaţiu este din ce în ce mai acută în oraşe, lucru care duce la scăderea spaţiului vital disponibil, diminuarea spaţiului grădinilor – majoritatea fiind plasate pe balcoane şi acoperişuri – şi limitarea spaţiilor de depozitare. Pentru acest mediu urban, cu toate limitările lui şi pentru grădinarii urbani, Skil este prezent pe piaţa din România cu o gamă de unelte de grădinărit: Unelte de Grădinărit Skil Urban. Skil se adresează clienţilor din marile oraşe, pragmatici şi pasionaţi de grădinărit, care au un spaţiu redus pentru locuit şi depozitat. Sculele electrice Skil sunt dedicate grădinilor de dimensiuni mici şi medii, celor de pe acoperişul locuinţelor şi balcoane, acoperind o gamă vastă de activităţi, de la îngrijirea gazonului (cu maşini de tuns gazonul electrice sau manuale, trimmere) la întreţinerea arbuştilor (cu foarfece de tuns arbuşti), a pomilor (cu ferăstrău electric cu lanţ sau tocătoare vegetale) sau la curăţare (cu ajutorul maşinilor de curăţat cu înaltă presiune). Inovaţia Skil constă în modalitatea de depozitare, sculele electrice de grădină având sisteme de prindere de perete.

Mai multe detalii se găsesc pe site-ul: www.skil.ro.

Bucuresti, 01.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *