metalshow

Siveco si e-learning-ul

SIVECO Romania în colaborare cu Nautical Institute România şi Asociaţia Generală a Inginerilor din România – filiala Constanţa, a organizat   în sala Aula Magna a Universităţii Ovidius din Constanţa seminarul cu tema "E-learning – o nouă abordare în educarea şi profesionalizarea personalului navigant şi portuar".

E-learning-ul reprezintă o componentă complementară metodelor tradiţionale de instruire, care poate conduce la maximizarea avantajelor concurenţiale şi la reducerea eforturilor realizate de companiile de shipping cu instruirea angajaţilor.

Seminarul a reliefat locul şi rolul e-learningului în creşterea performanţei în procesul educaţional / profesional şi implicit creşterea performanţelor unei organizaţii din sectorul naval. În acest sens, reprezentanţii SIVECO România au prezentat avantajele pe care le asigură soluţia de e-learning AeL în cadrul procesului de instruire, dar şi la nivelul unei companii: flexibilitate, adaptabilitate, interactivitate, eficienţă, acces facil şi rapid la informaţie, standardizarea şi uniformizarea procesului educaţional, evaluare  obiectivă a fiecărui instruit  şi creşterea performanţei în procesul de învăţare.

"Prin intermediul soluţiei AeL Enterprise, SIVECO Romania oferă fiecărei companii posibilitatea de a-şi construi o platformă de e-learning adaptată  la cerinţele şi nevoile sale, oferind servicii complete de creare structură, creare conţinut, managementul procesului de instruire, managementul documentelor, monitorizarea performanţei. Calitatea soluţiilor oferite de compania noastră în domeniul instruirii asistate de calculator este certificată de recomandările clienţilor şi de numeroasele recunoaşteri internaţionale obţinute de soluţia AeL", declară Nicolae Fildan, Director zonă în cadrul SIVECO România.  

Bucuresti, 3.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *