free download 78 travel guides written by experts

SIVECO Romania vine in intampinarea cerintelor specifice din administratia publica

cu solutii informatice de ultima generatie

Institutiile publice sunt mai aproape de cetatean prin reforma informatica a procesului administrativ.

Reforma administrativa se afla in centrul preocuparilor actuale ale autoritatilor si organizatiilor.

In aceasta etapa de aplicare a planului national de informatizare a sectorului public, este necesar sa se cunoasca si sa se dezbata prioritatile strategice de modernizare la acest nivel.

Cu prilejul conferintei cu tema „Sisteme informatice privind managementul informatiei pentru administratia publica”, desfasurate recent sub patronajul Asociatiei Nationale a  Informaticienilor din Administratia Publica (ANIAP), s-a reiterat interesul major pentru reforma informatica de fond a structurilor apartinand sectorului public.

In cadrul evenimentului, specialistii SIVECO Romania au prezentat suita proprie de produse si servicii IT destinate  administratiei publice. Sistemele informatice dezvoltate de SIVECO Romania pentru sectorul public acopera principalele componente ale activitatii administrative, incluzand managementul fluxurilor de lucru, managementul relatiei cu cetateanul, instrumente specializate din categoria Business Intelligence, servicii electronice de asistare a cetateanului de tip portal, infochiosc, ghiseu virtual.

“Expertii SIVECO Romania au pus la punct aplicatii software specializate pentru practicienii din administratie. Indiferent ca ne referim la cerintele informatice formulate la nivelul primariilor, prefecturilor, consiliilor locale sau judetene, SIVECO Romania este in masura sa ofere atat expertiza tehnica, servicii de training, cat si asistenta calificata in exploatarea solutiilor IT proprii. Obiectivul central al demersurilor noastre in zona administratiei  il reprezinta aducerea institutiilor publice cat mai aproape de exigentele cetateanului european”, este de parere Cristina Itcus, Cluster Manager – eGovernment, in cadrul SIVECO Romania.

Oferta SIVECO Romania pentru institutiile cu profil administrativ  cuprinde:

–          SIVECO Applications – solutia pentru managementul resurselor financiare, materiale si umane;

–          SIVADOC, solutia pentru managementul fluxurilor de lucru;

–          SIVECO Business Analyzer, solutia proprie de Business Intelligence;

–          iTAXCollect, sistemul pentru gestiunea impozitelor si taxelor locale;

–          AeL, solutia dedicata de instruire a personalului din administratie;

–          Sistemul Geospatial de eGovernment (GIS), destinat achiziției, stocarii, actualizarii, prelucrarii si analizei informațiilor geografice de interes pentru administratie.
 
“Institutiile din administratia publica au devenit din ce in ce mai receptive la progresul tehnologic, iar instrumentele informatice moderne castiga treptat teren in defavoarea aplicatiilor traditionale. Schimbarea esentiala de abordare s-a produs odata cu constientizarea rolului integrator al aplicatiilor informatice asupra activitatilor si proceselor din administratie. Anticipand aceasta evolutie, validata si de experienta europeana, SIVECO Romania vine in intampinarea cerintelor specifice din administratie cu  produse informatice de ultima generatie, menite sa reformeze, in mod radical, fluxurile de lucru din institutiile publice”, a adaugat Cristina Itcus.

Bucuresti, 18.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *