free download 78 travel guides written by experts

SIVECO Romania va furniza Administratiei Vamale din Serbia un sistem de management al informatiei

Soluţia informatică de Business Intelligence va oferi analize complexe pentru accelerarea şi facilitarea procedurilor vamale din Serbia în vederea aderării la UE

SIVECO Romania în parteneriat cu Grupul Asseco SEE Serbia vor furniza Administraţiei Vamale din Serbia (Customs Administration of Serbia – CAS) un sistem complex de analiză de tip Business Intelligence.

Prin configuraţia şi atributele sale specifice, managementul administraţiei vamale din Serbia va avea la îndemână un instrument eficient pentru elaborarea de analize, statistici şi rapoarte extrem de utile în luarea deciziilor.

"Soluţia implementată va furniza analize complexe pentru accelerarea şi facilitarea procedurilor vamale din Serbia. Este un proiect important pentru o ţară care îşi pregăteşte aderarea la Uniunea Europeană", a declarat Ştefăniţă Ghiţă, director de dezvoltare SIVECO Applications în cadrul SIVECO Romania.
 
Soluţia de Business Intelligence va fi implementată la sediul central al administraţiei din Belgrad si va furniza informaţii detaliate şi complexe despre export-import, analiza de risc, resurse umane, garanţii, tranzit, originea mărfurilor, activităţi interne, statistici.

Contractul a fost semnat la sfârşitul lunii octombrie 2011 şi va fi finalizat în 2013.

În prezent, SIVECO Romania are dezvoltate proiecte de eCustoms la Autoritatea Naţională a Vămilor din România, Macedonia şi Turcia.

Bucuresti, 03.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *