free download 78 travel guides written by experts

SIVECO Romania sprijina campania “Fii inteligent, nu fi violent!”

"Fii inteligent, nu fi violent!" este o campanie de informare şi responsabilizare pentru Non-Violenţă în Scoli ce se adresează elevilor din învăţământul preuniversitar, cadrelor didactice şi nu în ultimul rând parinţilor propunându-şi să reducă violenţa în unităţile de învăţământ.

Iniţiativa SIVECO România de a se implica şi a sprijini financiar acestă campanie continuă o serie de iniţiave educaţionale demarate de companie venite să sprijine şi să promoveze calitatea în educaţie, având convingerea că actul educaţional înseamnă mai mult decât o simplă transmitere de informaţie ci presupune modelare de comportament şi character, contribuind astfel nu numai la formarea unor competenţe, la dezvoltarea capacităţilor intelectuale şi a abilităţilor practice ale elevilor, ci şi la educarea acestora în spiritul  respectului faţă de ceilalţi membri ai societăţii, al demnităţii şi al toleranţei.

Ca participant activ în procesul de informatizare al şcolii româneşti şi iniţiator a numeroase acţiuni educaţionale SIVECO România contribuie în mod semnificativ la sporirea accesul egal la educaţie şi informare. De altfel, creşterea nivelului general de cunoştinţe TI în rândul cadrelor didactice şi elevilor conduce nu numai la uşurarea procesului de învăţare, ci şi la la stimularea creativităţii şi competiţiei, a înclinaţiilor şi elementelor pozitive ale personalităţii elevilor contribuind efectiv la formarea unei puternice motivaţii pentru studiu.

Sub îndemnul "Fii inteligent, nu fi violent!" SIVECO România ii invită pe tineri să participle la cele doua concursuri desfaşurate în cadrul campaniei, concursuri destinate descoperirii şi promovarii de noi talente.

"Şcoala, strada, familia sunt la fel de importante pentru formarea unui tânăr, de aceea nouă ne pasă ce se întâmplă în şcoală şi în afara laboratorului de informatică. Avem convingerea că violenţa este un reflex al lipsei de educaţie şi de informare. De aceea, am sprijinit, ne-am implicat şi am demarat de-a lungul timpului o serie de iniţiative educaţionale, menite să îmbunătăţească calitatea actului de instruire, să stimuleze interesul şi participarea tuturor celor implicaţi în procesul instructiv formativ la pregătirea tinerei generaţii ca element activ al vieţii sociale. Laboratorele AeL sunt adevarate laboratoare de cercetare, formare, dezvoltare şi structurare a societaţii de mâine. Suntem convinşi că prin atenuarea decalajului existent la nivelul accesului la informaţie şi la metodele moderne de învăţare, prin sporirea şanselor de acces la educaţie şi stimularea motivaţiei pentru învăţare putem combate excluderea socială şi delicvenţa şcolară" decalară Irina Socol, Director General al SIVECO România.
 
Despre Campania "Fii inteligent, nu fi violent!"

"Fii inteligent, nu fi violent!" este o campanie de informare şi responsabilizare pentru Non-Violenţă în Şcoli iniţiată de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi Poliţia Capitalei în colaborare cu Fundaţia NOI şi agenţia de relaţii publice Adentity

In cadrul programului anti-violenţă în şcoli vor fi lansate doua concursuri, unul având ca temă idei de campanii împotriva violenţei şi altul numit "olimpiadele inteligenţei", destinat descoperiri de noi talente individuale sau colective din toate domeniile acoperite de sistemul de invăţămant românesc.

Despre SIVECO România

Înfiintata la începutul anului 1992, SIVECO România SA este cea mai importanta firma producatoare de software din România, asigurand cea mai mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din România în tari din Comunitatea Europeana si Statele Unite ale Americii. Între actionarii SIVECO România se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

SIVECO România detine pozitii de top pe piata interna de solutii de afaceri (EAS) si de servicii IT.  Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente de e-business, eLearning si e-Health.

În decursul celor 14 ani de existenta, SIVECO România si-a dobândit o solida reputatie pe piata internationala, produsele sale fiind utilizate de catre 1800 de clienti din 35 de tari care se alatura celor 450 de beneficiari interni. De asemenea, compania s-a specializat în executia de proiecte informatice majore care implica dezvoltari la cerere de solutii software accesibile prin Internet si Intranet, integrarea cu alte sisteme, distributie geografica a locatiilor de acces si numar mare de utilizatori.

SIVECO România a implementat cu succes proiecte de eGovernment în cadrul unor institutii publice importante – Ministerul Educatiei si Cercetarii din România, Ministerul Finantelor Publice, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, Ministerul Afacerilor Externe , Casa Nationala de Asigurari pentru Sanatate, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca si Autoritatea Nationala a Vamilor – si a oferit solutii performante unor companii private de referinta – PETROM, Orange, Raiffeisen Bank, Citibank, Aerostar Bacau etc.

SIVECO România SA este certificata ISO 9001:2000 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, cotata printre primele 5 în lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care îl efectueaza si are incheiate parteneriate solide cu cele mai mari companii de software (Oracle Certified Partner, Microsoft Certified Partner) si hardware (IBM Business Partner, HP Sales and Service Partner) din lume.

Compania SIVECO Romania este membra a mai multor asociatii profesionale si de afaceri din România (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC, ANIAP)si  internationale (Asociatia Europeana pentru Tehnologia Informatiei – EITA si Information Society Technologies  Advisory Group -ISTAG) si a aderat la importante initiative globale precum UNPD Global Compact si  WEF Transparency.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitând //siveco.ro/.
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *