free download 78 travel guides written by experts

SIVECO Romania si CONGAZ S.A

finalizeaza Sistemul Informatic Integrat pentru managementul activitatilor din cadrul CONGAZ S.A. Constanta

CONGAZ S.A. a finalizat impreuna cu SIVECO Romania implementarea Sistemului Informatic Integrat pentru managementul activitatilor din cadrul companiei

Prin implementarea Sistemului Informatic Integrat SIVECO Applications, CONGAZ S.A. si-a atins unul din principalele obiective organizationale: eficientizarea activitatilor din cadrul companiei, care va contribui în special la cresterea calitatii serviciilor destinate clientilor sai prin:
– rapiditate în solutionarea cererilor de racordare la sistemul de distributie a gazelor naturale;
– urmarirea consumurilor si situatiei financiare a clientului prin utilizarea internetului;
– asigurarea mentenantei retelei de distributie si a instalatiilor de utilizare în conditii de siguranta   si  la termenele reglementate.  Prezenta pe piata constanteana din anul 1999, CONGAZ S.A. are în exploatare aproximativ 400 km retele dedistributie a gazelor naturale în municipiile Constanta si Medgidia, precum si în localitatile  Navodari, Mihail Kogalniceanu, Ovidiu si statiunea Mamaia.

CONGAZ S.A. are în desfasurare lucrari de investitii orientate spre dezvoltarea retelelor de distributia gazelor naturale si bransarea de noi consumatori în vederea solutionarii cererilor venite din partea constantenilor. În conformitate cu Planul de Afaceri al CONGAZ S.A. elaborat pe termen mediu,ne propunem executia retelei de distributie a gazelor naturale în localitatile situate în jurul municipiul Constanta, precum si în statiunile din sudul litoralului.

Bucuresti, 12.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *