metalshow

SIVECO Romania se claseaza pe primul loc in Topul firmelor din sectorul 1

Aceasta distinctie rasplateste performantele de afaceri ale companiei, evaluate pe baza de criterii cantitative si calitative

La cea de a X-a editie a Topului firmelor din sectorul 1 al Capitalei, SIVECO Romania s-a clasat pe locul intai. Evenimentul organizat de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) a avut ca obiectiv evidentierea celor mai performanti operatori economici.

 
"Suntem onorati sa-i aducem la rampa pe cei care au rezistat cu succes primului val al crizei si care au indeplinit cumulativ criteriile impuse de metodologia de alcatuire a Topului la nivelul sistemului cameral", a declarat prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, presedintele CCIB.

Topul firmelor realizat de CCIB se distinge prin faptul ca, spre deosebire de alte clasamente bazate pe un singur criteriu, adesea subiectiv ales, imbina atat criterii cantitative (cifra de afaceri sau rata profitului), cat si criterii calitative (eficienta utilizarii resurselor umane, eficienta utilizarii capitalului angajat sau efortul de dezvoltare).

In aceasta competitie au intrat 1.221 de firme, cu aproape 10% mai multe fata de editia precedenta. Sectorul 1 concentreaza peste 45% din investitiile realizate la nivelul Bucurestiului si circa 40% din cifra de afaceri a firmelor din intreaga Capitala.

Premiile au fost acordate in cadrul a 51 de grupe de activitati, structurate pe 6 domenii de activitate: cercetare-dezvoltare si hi-tech; industrie; constructii; servicii; comert, export, turism; agricultura, pescuit si piscicultura. In cadrul fiecarei grupe de activitati au fost evidentiate cele mai performante companii pe cinci clase de marime: intreprinderi foarte mari, mari, mijlocii, mici si microintreprinderi.

"Pentru noi, acest premiu este foarte important deoarece arata continuitate in performanta. Avem o echipa valoroasa care transforma orice oportunitate in fapte. Acest exercitiu de a face performanta se bazeaza pe expertiza acumulata in proiecte majore de-a lungul a 18 ani de activitate, in conditii de maxima competitivitate, cum este cea din domeniul IT”, declara Irina Socol, Presedinte si Director General al SIVECO Romania.

Bucuresti, 18.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *