free download 78 travel guides written by experts

SIVECO Romania pune la dispozitia administratiei publice locale

un sistem modern de management al colectării impozitelor si taxelor
 
 Orientarea administratiei locale românesti spre cetătean devine tot mai vizibilă prin actiunile si initiativele sectorului public din ultimii ani. Pentru a instaura o relatie transparentă si modernă cu cetătenii, institutiile publice apelează tot mai des la solutiile IT în „lupta” dusă împotriva birocratiei. „Tehnologia informatiei reprezintă o sursă încă insuficient explorată de administratia publică românească în scopul cresterii eficientei si îmbunătătirii proceselor proprii. Ne propunem să aducem tot mai des fată în fată utilizatorii din sectorul public cu solutii IT fiabile si, cel mai important, adaptate specificul activitătilor din această zonă. Noua solutie pe care o propunem administratiei publice locale poartă denumirea de iTAXCollect si reprezintă un produs informatic dedicat colectării taxelor si impozitelor la acest nivel”, a explicat Viorel Coifan, Business Development Manager – Public Administration în cadrul companiei SIVECO Romania, cu ocazia participării la evenimentul organizat de ANIAP la sfârsitul lunii martie.
 
De altfel, compania SIVECO Romania este orientată spre nevoile sectorului public printr-un set de solutii complementare, ce cuprinde atât sistemul informatic integrat SIVECO Applications, cât si solutia de management al documentelor si fluxurilor de lucru SIVADOC, solutia de Business Intelligence SIVECO Business Analyzer sau solutiile tip Infochiosc si Portal. În această gamă, iTAXCollect reprezintă un instrument informatic complex care serveste atât intereselor autoritătilor cât si intereselor individuale de informare ale cetătenilor.
 
„Punem la dispozitia institutiilor publice o solutie care automatizează complet procesul de calcul si actualizare a datelor privind impozitele si taxele datorate de către cetăteni. Întregul proces este simplificat si fluidizat, în conditiile centralizării datelor si asigurării unui înalt nivel de securitate a lor. Sistemul urmăreste acuratetea si unicitatea datelor, fiind usor de administrat, inclusiv atunci când ne referim la actualizarea parametrilor de calcul”, explică Viorel Coifan.
 
iTAXCollect este, de altfel, singura aplicatie de pe piată care a reusit să implementeze calculul impozitului si gestionarea lui în mod dinamic. Printre alte atuuri ale solutiei se numără si implementarea facilă atât a legislatiei la nivel national, cât si a normelor legale emise de către consiliile locale. Mai mult, sistemul propus de SIVECO Romania este unul deschis, oferind posibilitatea interconectării lui cu alte aplicatii din domeniul administratiei publice.
 
„iTAXCollect s-a dovedit deja cea mai potrivită solutie de management al taxelor si impozitelor pentru mai multe localităti de pe teritoriul României, asigurând primăriilor beneficiare un management superior al întregului flux de colectare a impozitelor si taxelor. Utilizarea unei tehnologii de cea mai nouă generatie aduce un avantaj în plus utilizatorilor săi. În consecintă, propunem iTAXCollect ca o solutie fiabilă, rapidă, portabilă si parametrizabilă, capabilă să răspundă nevoilor reale si actuale ale administratiei publice românesti”, declară Viorel Coifan, Business Development Manager – Public Administration la SIVECO Romania.

Bucuresti, 07.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *