free download 78 travel guides written by experts

SIVECO Romania premiaza excelenta si creativitatea in eLearning

Conferinta Nationala de Invatamant Virtual promoveaza tehnologiile moderne in educatie si cercetare

Astazi, Universitatea din Bucuresti gazduieste intr-un cadru festiv, decernarea premiilor celei de-a sasea editii a Conferintei Nationale de Invatamant Virtual (CNIV). Conferinta a castigat an de an notorietate, devenind un punct de maxim interes pentru cercetatori, specialisti din domeniul eLearning, profesori din invatamantul universitar si preuniversitar, inspectori, consilieri, pedagogi, psihologi, elevi si studenti.

“Proiectele CNIV si ICVL (International Conference for Virtual Learning) tind sa devina scoli de cercetare si formare avand ca obiective promovarea si implementarea ideilor moderne in educatia initiala si in formarea continua, promovarea spiritului de lucru/cercetare in echipa, atragerea si includerea tinerilor in programele de cercetare si dezvoltare, promovarea si implementarea tehnologiilor moderne in educatie, cercetare si in formarea continua" declara Conf. dr. Marin Vlada de la Universitatea din Bucuresti, coordonatorul proiectelor.

Lucrarile premiate in cadrul CNIV s-au remarcat prin abordarile originale a unor teme legate de strategii de dezvoltare si formare, management de proiecte, lucru in echipe, metodologii de implementare, studii de caz etc.

“Ma bucur ca exista o manifestare de asemenea amploare in Romania, cu o tematica atat de larga si in tendinta cu evolutia tehnologiei pe plan mondial. Subiectele mele preferate, comunitatea online a unei scoli si invatarea colaborativa le pot extinde si asupra comunitatii CNIV. Organizare bine pusa la punct; prezenta masiva, elevata si diversificata – de la elevi, profesori, pana la universitari; lucrari de exceptie care denota genialitate si multa, mulpa munca… Am invatat foarte multe in cele 3 zile de CNIV, cea mai mare Conferinta e-Learning pentru Educatia romaneasca”, a declarat Claudia Cziprok, castigatoarea premiului de excelenta “Centrul Virtual de Execelnta SIVECO, profesoara la Scoala "Mircea Eliade" din Satu Mare si Senior Teacher in cadrul Programului Intel teach – Instruirea in Societatea Cunoasterii.

SIVECO Romania promoveaza constant necesitatea utilizarii tehnologiilor moderne in educatie si cercetare, solutiile de eLearning oferite de companie urmarind formarea unor viitoare generatii care sa performeze in societatea cunoasterii.

Bucuresti, 14.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *