metalshow

Siveco Romania premiata

Expertiza şi performanţele companiei în domeniul software reprezintă un bun promotor al tehnologiilor de vârf în mediul de afaceri românesc.

SIVECO România a primit recent “Laurii Tribunei Economice” pentru Calitatea soluţiilor informatice integrate, trofeu care recompensează companiile româneşti pentru performanţele economice obţinute în precum şi pentru activităţile de susţinere a comunităţii, derulate în anul în curs. Totodată, se doreşte evidenţierea organizaţiilor cu preocupări deosebite în realizarea de investiţii pe termen lung, în alinierea la standardele europene, în crearea unui mare număr de locuri de muncă, precum şi a contribuţiei esenţiale a unor instituţii la promovarea intereselor comunităţii de afaceri

“Suntem onoraţi de alegerea revistei Tribuna Economică şi mândri să putem contribui la construirea reputaţiei României ca important producător de software. SIVECO Romania promovează în mod constant creativitatea, calitatea, diversitatea şi competitivitatea în afaceri. Vom continua să promovăm excelenţa în tot ceea ce facem şi suntem convinşi ca expertiza şi performanţele noastre în acest domeniu vor fi în continuare un puternic vector de imagine pentru brandingul sectorial” a declarat Alexandru Crăciun, Account Manager în cadrul SIVECO România.

Aceasta recunoaştere a companiei SIVECO România ca promotor al calităţii şi performanţei, confirmă încă o dată profesionalismul şi nivelul de calitate al produselor şi serviciilor furnizate clienţiilor şi partenerilor săi.

“În cei 15 ani de existenţă, compania noastră a crescut în ritm susţinut, şi, alături de partenerii şi beneficiarii noştri am reuşit să transformăm în realitate ceea ce ne-am asumat. Fireşte că aceste reuşite nu fac decât să ne oblige la rezultate pe măsură şi în viitor – motiv pentru care ţin să mulţumesc încă o dată revistei Tribuna Economică, pentru suportul constant pe care îl acordă companiilor şi societăţii româneşti prin promovarea celor mai bune şi mai performante soluţii şi realizări din toate domeniile economice", declară Irina SOCOL, Director General al SIVECO România.

Bucuresti, 20.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *