Baby Boom Show Virtual

SIVECO Romania nominalizata sa reprezinte Romania in cadrul celei mai disputate competitii

de business din Europa

European Business Awards recunoaşte şi promovează excelenţa, bunele practici şi inovaţia în mediul european de afaceri

SIVECO Romania se află printre cele 10 companii nominalizate să reprezinte România în cadrul prestigioasei competiţii – European Business Awards 2010 (www.businessawardseurope.com). Compania noastră va concura în următoarea rundă a întrecerii pentru prestigiosul premiu – Ruban d’Honneur. Câştigătorul categoriei va fi anunţat la Paris pe 16 noiembrie 2010.

În cei patru ani de când are loc, competiţia de mare succes European Business Awards a identificat cele mai performante companii europene, a caror reuşită se bazează pe abilitatea lor de a demonstra cele trei principii de bază pe care competiţia le are în vedere: inovaţie, excelenţa şi sustenabilitate în afaceri. Un juriu compus din personalităţi europene recunoscute a selectat în finala competiţiei, pe baza acestor criterii, cele mai performante şi reprezentative 10 organizaţii din România.

Irina SOCOL, Preşedinte şi Director General SIVECO Romania: "Suntem deosebit de onoraţi să reprezentăm România în această disputată competiţie şi foarte mândri că în cei 19 ani de activitate, prin sutele de proiecte desfăşurate în ţară şi străinătate, am devenit cea mai mare casă de software din România şi un lider regional în domeniul IT&C. Competiţia European Business Awards este percepută la nivel European drept un model de recunoaştere a valorilor. E un privilegiu să concurăm alături de cele mai dinamice companii europene – mai ales în condiţiile în care, în 2009, am primit deja Ruban d’Honneur la categoria Corporate Social Responsability."

European Business Awards urmăreşte creşterea notorietăţii şi stimularea companiilor celor mai inovative şi mai performante în materie de afaceri, care probează totodată un comportament responsabil şi care afectează în mod pozitiv mediul social în care operează. Cifra de afaceri a caştigătorilor Ruban d’Honneur din 2009 a totalizat peste 570 miliarde Euro, rata medie anuală de creştere a profitului acestor companii depăşind 56%.

Adrian Tripp, CEO European Business Awards, declară: "În ultimii 4 ani am primit un număr mare de aplicaţii din partea unor organizaţii care pun pasiune în ceea ce fac. Cu toate acestea, foarte puţine au avut şansa să reprezinte drapelul ţării lor, fiind recunoscute drept companii de vârf din Uniunea Europeană. Este într-adevăr o reuşită excepţională că SIVECO Romania este una dintre cele 10 companii care va reprezenta România în finala European Business Awards, şi împreună cu HSBC, sperăm să regăsim România pe podium."

Despre European Business Awards 2010

Programul European Business Awards, sponsorizat de banca HSBC, recunoaşte şi recompensează excelenţa, bunele practici şi inovaţia în comunitatea europeană de afaceri. Programul este deschis tuturor organizaţiilor, indiferent de mărime şi sector de activitate.

Programul European Business Awards 2010 serveşte trei obiective în sprijinul comunităţii de afaceri din Europa:
– Furnizează exemple la care comunitatea de afaceri poate să aspire
– Recunoaşte şi susţine succesul individual şi la nivel de organizaţie
– Furnizează studii de caz şi conţinut pentru a învăţa de la aceste organizaţii excepţionale.

O comunitate de afaceri inovatoare, puternică şi prosperă conduce la o Europă plină de succes şi prosperă.

Premiile se acordă la 8 categorii:
1. Premiul Afacerea Anului – Infosys
2. Premiul RSM – Antreprenorul Internaţional al Anului
3. Premiul pentru Inovaţie – UKTI
4. Premiul HSBC pentru Strategia de Creştere a Anului
5. Premiul pentru Atenţia acordată Clientului
6. Premiul pentru Sustenabilitate Corporatistă
7. Premiul de Conştientizare asupra Mediului Înconjurător
8. Premiul Angajatorul Anului.

Despre HSBC Holdings plc

HSBC Holdings plc, compania mamă a HSBC Group, are sediul la Londra. Grupul serveşte clienţi din întreaga lume din circa 8.500 de birouri în 86 de ţări şi teritorii din Europa, regiunea Asia-Pacific, cele două Americi, Orientul Mijlociu şi Africa. Având active în valoare de 2.422 miliarde USD la 30 Iunie 2009, HSBC este una dintre cele mai mari organizaţii de servicii bancare şi financiare din lume. HSBC este promovată la nivel mondial drept "banca locală a lumii".

Despre SIVECO Romania

Înfiinţată la începutul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din România, asigurând o mare parte din proiectele informatice de anvergură din România, precum şi un volum important al exporturilor de produse software în ţări din Europa Centrală şi de Est, din Uniunea Europeană, spaţiul Comunităţii Statelor Independente, în Orientul Mijlociu şi Apropiat, în nordul Africii.

Între acţionarii SIVECO Romania se numără Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investiţii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

Adresându-se cu precădere organizaţiilor mari şi mijlocii, compania oferă soluţii eficiente EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms şi eBusiness, atât pentru piaţa locală, cât şi pentru cea internaţională. De asemenea, compania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice de mare complexitate şi amploare.

Având o cotă din piaţa românească de EAS de 21,2% şi de 8,9% din cea de servicii IT, SIVECO Romania implementează cu succes soluţiile sale la peste 1300 de clienţi, atât instituţii publice importante, cât şi companii private de referinţă.

SIVECO Romania SA este certificată ISO 9001:2008 de către compania franceză AFAQ-AFNOR, cotată printre primele 5 în lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care îl efectuează, şi dezvoltă parteneriate solide cu cele mai mari companii de software şi hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).

Compania SIVECO Romania este membră a mai multor asociaţii profesionale şi de afaceri din România (AmCham, ANIS, ARIES, AOAR, ANIAP) şi internaţionale (Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG, Integrating Healthcare Enterprise – IHE, Networked European Software and Services Initiative – NESSI) şi a aderat la importante iniţiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency şi PACI (Partnership Against Corruption Inţiative).

De-a lungul celor 19 ani de existenţă, compania a fost recompensată cu peste 100 de premii interne şi internaţionale. Astfel, SIVECO Romania este prima companie din România care a primit Premiul I la World Summit for the Information Society, şi care a obţinut un număr record de nominalizări la concursul ICT Prizes, organizat anual de către Consiliul European pentru Ştiinţe Aplicate, Tehnologie şi Inginerie (Euro-CASE). Proiectele sale în domeniul educaţional au primit aprecierea de "Best Practice" din partea Comisiei Europene şi "Honourable Mention" la eEurope Awards for eGovernment, fiind totodată considerate de către Asociaţia Internaţională de Project Management (IPMA) printre cele mai importante realizări mondiale în domeniul managementului de proiecte. Contribuţia SIVECO Romania la implementarea proiectului de informatizare a educaţiei din România a fost premiată cu European IT Excellence Awards 2008, la categoria Independent Software Vendors – Vertical Market. În 2010, compania a obţinut titlul "Winner of European IT Excellence Awards 2010" pentru implementarea soluţiei IT la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură.

Bucuresti, 15.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *