Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

SIVECO Romania intra in finala European Business Awards

European Business Awards este una dintre cele mai renumite competiţii europene, promovând excelenţa, bunele practici şi inovaţia în mediul european de afaceri

SIVECO Romania se află şi anul acesta în finala prestigioasei competiţii – European Business Awards 2012 (www.businessawardseurope.com), concurând pentru mult râvnitul premiu – Ruban d’Honneur. Această selecţie este rezultatul excepţionalelor performanţe în afaceri obţinute de companie la exportul de produse şi servicii software.

“Suntem onoraţi că am fost şi anul acesta (al cincilea, la rând) selectaţi în finala competiţiei, o performanţă care probează nu numai valoarea proiectelor noastre, dar şi evoluţia noastră constant pozitivă pe termen lung. Este o mare mândrie pentru noi să concurăm alături de cele mai importante companii europene şi să facem cunoscută valoarea excepţională a specialiştilor români, capabili să concureze la cel mai înalt nivel în competiţii de vârf, internaţionale”, a declarat Irina Socol, Preşedinte şi Director General SIVECO Romania.

European Business Awards stimulează creşterea notorietăţii companiilor europene celor mai inovative şi mai performante în materie de afaceri, care probează totodată un comportament social responsabil .

„An după an înregistrăm un număr tot mai mare de aplicaţii de la companiile din întreaga Europă, ce se înscriu la competiţie din dorinţa lor de a îmbunătăţi economia naţională. Premiile îşi propun să încurajeze companiile din Europa să se diferenţieze şi să se afirme în domeniul lor de business, în condiţiile în care competiţia este mai dură ca oricând. Pentru ca mediul european de afaceri să prospere, încurajăm companiile să promoveze excelenţa în afaceri, exemplele de bună practică şi inovaţia. Acestea sunt cele trei criterii de bază avute în vedere de European Business Awards”, a declarat Adrian Tripp, CEO European Business Awards.

SIVECO Romania este un nume recunoscut la nivel global, datorită implementării cu succes a numeroase proiecte complexe de informatizare în 19 ţări din Uniunea Europeană, spaţiul CIS, Orientul Apropiat şi Mijlociu şi Africa.

Bucuresti, 06.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *