Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

SIVECO Romania este „Gold Partner” Oracle

Prin parteneriatul cu Oracle, SIVECO Romania facilitează accesul clienţilor la tehnologii de vârf folosite de cele mai mari companii din lume

Demarat în 1995, parteneriatul dintre ORACLE, unul dintre liderii IT la nivel mondial şi SIVECO Romania, cea mai mare casă producătoare de software din România, s-a consolidat de-a lungul anilor prin proiecte de un real succes. Colaborarea s-a desfăşurat pe mai multe planuri: tehnic, comercial şi de marketing şi s-a dezvoltat continuu.

Compania SIVECO Romania s-a recertificat, începând cu luna martie, ca partener Oracle pe nivelul “Gold” şi îşi propune ca în 2011 să devină “Platinum Partner”, cel mai înalt nivel de certificare Oracle.

SIVECO Romania face parte din programul ORACLE Partner Network (OPN) şi dispune, pe lângă competenţe avansate în tehnologia ORACLE, şi de capabilităţi de implementare a familiei de produse ORACLE Applications.

Mai mult, SIVECO Romania are un departament dedicat acestei activităţi, prin care îşi propune să combine capabilităţile produsului cu cerinţele specifice pieţei româneşti, mai ales acum, din perspectiva apartenenţei la UE.

SIVECO Romania propune organizaţiilor ce îşi desfăşoară activitatea pe piaţa unică europeană şi soluţia proprie ERP (Enterprise Resource Planning) – SIVECO Applications 2011, dezvoltată cu ajutorul tehnologiei ORACLE, utilizând baza de date ORACLE, soluţie prezentată în arhitecturile Client – Server sau pe 3 nivele.

Avantajele statutului de Gold Partner includ poziţia foarte bună în rândul partenerilor ORACLE, întâietate în fructificarea oportunităţilor de business identificate, vizibilitate mare a expertizei pe care compania o deţine în domeniul soluţiilor informatice.

În calitate de Oracle Gold Partner, SIVECO Romania are dreptul de a revinde produsele bazate pe tehnologia Oracle, având acces la programe de specializare şi de perfecţionare ale angajaţilor, cu beneficii directe asupra serviciilor oferite clienţilor.

“În fapt, acest nivel de parteneriat cu Oracle facilitează accesul clienţilor SIVECO Romania la tehnologii de vârf folosite de cele mai mari companii din lume, permiţându-le optimizarea performanţelor la costuri preferenţiale”, declară Rodica Papadopol, Partner Manager în cadrul SIVECO Romania.

Înfiinţată la începutul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din România, asigurând o mare parte din proiectele informatice de anvergură din România, precum şi un volum important al exporturilor de produse software în ţări din Europa Centrală şi de Est, din Uniunea Europeană, spaţiul Comunităţii Statelor Independente, în Orientul Mijlociu şi Apropiat, în nordul Africii.

Între acţionarii SIVECO Romania se numără Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investiţii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

Adresându-se cu precădere organizaţiilor mari şi mijlocii, compania oferă soluţii eficiente EAS, Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms şi eBusiness, atât pentru piaţa locală, cât şi pentru cea internaţională. De asemenea, compania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice de mare complexitate şi amploare.

Având o cotă din piaţa românească de EAS de 21,2% şi de 8,9% din cea de servicii IT, SIVECO Romania implementează cu succes soluţiile sale la peste 1300 de clienţi, atât instituţii publice importante, cât şi companii private de referinţă.

Bucuresti, 09.04.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *