free download 78 travel guides written by experts

SIVECO Romania a fost desemnata de Microsoft drept “Partenerul Anului” in regiunea Europei Centrale

SIVECO Romania a fost desemnata in finala mondiala din cadrul Worldwide Partner Conference, drept „Partenerul Anului” in regiunea Europei Centrale si de Est, pentru implementarea amplului proiect de informatizare a sistemului de invatamant din Romania. In anul 2008, peste 10.000 de scoli din Romania au beneficiat de laboratoare informatice in care a fost instalat sistemul de operare Windows Vista, folosind tehnici de imagine si tehnologie Microsoft.

Worldwide Partner Conference (WPC) este un eveniment organizat de Microsoft, la care participa anual aproximativ 10.000 de delegati. Reuniunea are ca scop consolidarea canalelor de comunicare intre parteneri, dar si prezentarea celor mai bune proiecte si exemple de buna practica la nivel mondial. In cadrul acestei conferinte are loc in fiecare an si premierea celor mai valorosi parteneri Microsoft. Anul acesta, SIVECO Romania, Microsoft Gold Certified Partner, a fost selectata ca finalista in cadrul premiilor Microsoft Worldwide Partner Conference 2009 la categoria Advanced Infrastructure Solutions, Windows Desktop Deployment.

Prezent la decernarea premiilor care au avut loc in cadrul Worldwide Partner Conference 2009, Florian Ciolacu, Vice-President, International Accounts and Partners in cadrul SIVECO Romania, a declarat: „Am colaborat cu partenerii de la Microsoft Romania la implementarea unui proiect major pentru sistemul de invatamant national, ce a presupus un efort considerabil, dar si rezultatele au fost pe masura. Recunoasterea calitatii proiectelor pe care le derulam, ne onoreaza, cu atat mai mult cu cat, la concursul din 2009, ne-am aflat in compania selecta a unor firme prestigioase din intreaga lume, nu doar din Europa.”

In selecția celor mai performante proiecte inscrise, juriul a avut in vedere, in mod special, impactul asupra utilizatorilor dar si capacitatea proiectului de a reprezenta un „exemplu de buna practica”. Prin proiectele derulate si distinctiile obtinute de-a lungul timpului, SIVECO Romania a confirmat in numeroase randuri ca este un furnizor valoros de solutii ce contribuie la succesul reformei “digitale” in educatie, la nivel mondial.

Bucuresti, 20.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *