free download 78 travel guides written by experts

SIVECO pentru INTER- Metaco DEVA

INTER- Metaco DEVA beneficiaza de avantajele furnizate de solutia informatica integrata SIVECO Applications

Economia româneasca se aliniaza din ce în ce mai  evident la standardele pietelor internationale, tot mai multe companii din variate sectoare economice trecând printr-un amplu proces de retehnologizare ce presupune modernizarea sistemelor, inclusiv a celor informatice.

În acest sens, INTER- METACO DEVA a ales sa-si informatizeze activitatile cu ajutorul solutiei informatice integrate SIVECO Applications.

INTER-METACO DEVA abordeaza sectoare economice diverse desfasurand activitati de constructii montaj, lucrari de infrastructura drumuri si poduri, oferind totodata servicii de colectat si reciclat deseuri.

Sistemul informatic integrat ce va fi implementat cuprinde cele mai importante componente ale solutiei: Componenta pentru Managementul Financiar – Contabil, Componenta pentru Managementul Mijloacelor Fixe si al Obiectelor de Inventar, Componenta pentru Managementul Contractelor, Componenta pentru Managementul Productiei, Componenta pentru Mangementul Mentenantei, Stocurilor si Achizitii,  Componenta pentru Contabilitate de gestiune, Componenta pentru Salarizarea personalului si Sistemul Informational de Management SIVECO BUSINESS ANALYZER.

"Implementarea si utilizarea pachetului SIVECO Applications va aduce o serie de beneficii clientului INTER-METACO DEV. SIVECO Applications este un sistem integrat complex care va asigura coerenta informationala, tehnologica si de infrastructura" declara Codrut Iancu, Area Sales Manager în cadrul SIVECO România

Implementarea si utilizarea pachetului SIVECO Applications conduce la îmbunatatirea activitatii organizatiei prin cresterea productivitatii, o folosire judicioasa a resurselor materiale si umane, cunoasterea operativa si detaliata a veniturilor si cheltuielilor cu posibilitati de reducere a costurilor. Totodata, se realizeaza o mai buna orientare a utilizatorilor în mediul de afaceri, ceea ce conduce la o competitivitate crescuta a acestora. Nu în ultimul rând, posibilitatea crescuta de comunicatie cu partenerii permite o mai buna integrare si o cooperare mai eficienta cu acestia.

"Din ce în ce mai multe companii înteleg astazi avantajele implementarii unui sistem informatic integrat. SIVECO România vine în sprijinul nevoilor lor de informatizare cu un produs matur, care corespunde cerintelor specifice de business ale oricarei companii idiferent de sectorul în care activeaza, contribuind astfel la eficientizarea si cresterea profitabilitatii afacerii lor" declara Sorin Dimofte, Director Departament
Vanzari Directe si Consultanta din cadrul SIVECO România.

Despre SIVECO România

Înfiintata la începutul anului 1992, SIVECO România SA este cea mai importanta firma producatoare de software din România, asigurand cea mai mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din România în tari din Comunitatea Europeana si Statele Unite ale Americii. Între actionarii SIVECO România se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

SIVECO România detine pozitii de top pe piata interna de solutii de afaceri (EAS) si de servicii IT.  Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente de e-business, eLearning si e-Health. De asemenea, SIVECO Romania s-a specializat în executia de proiecte informatice majore, implicând dezvoltari la cerere de solutii software accesibile prin Internet si Intranet, integrarea cu alte sisteme, distributie geografica a locatiilor de acces si numar mare de utilizatori.

Între proiectele de succes derulate de SIVECO România se situeaza în zona eGovernment, incluzând Ministerul Educatiei si Cercetarii din România, Casa Nationala de Asigurari pentru Sanatate, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, Ministerul Finantelor Publice, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, Autoritatea Nationala a Vamilor si Ministerul Afacerilor Externe, Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodarire Comunala. Printre cei mai mari clienti ai sai se numara companii private ca de exemplu PETROM, Orange, Raiffeisen Bank, Citibank, Aerostar Bacau etc.

SIVECO România SA este certificata ISO 9001:2000, de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, cotata printre primele 5 în lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care îl efectueaza. Compania dezvolta cu succes parteneriate de afaceri cu cei mai mari producatori de software din întreaga lume, printre care Microsoft, Oracle, precum si cu integratori IT cum sunt HP, IBM si Bull. SIVECO România este membru a mai multe asociatii profesionale si de afaceri din România, cum sunt AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC. Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitând  siveco.ro. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *