free download 78 travel guides written by experts

SIVECO pentru Aeroportul International “Traian Vuia”

SIVECO Romania ofera solutii pentru managementul informatizat al activitatilor aeroportuare

Recent, Aeroportul International "Traian Vuia" din Timisoara a optat pentru solutia SIVECO Applications, realizata de compania SIVECO Romania. In ultimii trei ani aceasta solutie dezvoltata integral in Romania a fost o prezenta constanta in topul furnizorilor locali de solutii informatice pentru afaceri – EAS (Enterprise Application Suites), detinand o cota de 18,7% din acest segment de piata.

Aeroportul din Timisoara a demarat un plan strategic de dezvoltare a infrastructurii aeroportuare, proiect major ce urmeaza a se desfasura pe parcursul urmatorilor 10 ani. Lucrarile de extindere si retehnologizare vor
include o serie de investitii si modernizari in valoare totala de aproximativ 96.04 milioane de Euro si vizeaza imbunatatirea si diversificarea serviciilor oferite atat pasagerilor si transportatorilor aerieni cat si comunitatii locale prin oportunitatile create de multitudinea de obiective conexe ce se preconizeaza a fi executate si deschise publicului pana in anul 2012.

Astfel, a aparut necesitatea achizitionarii  unui Sistem Informatic Integrat care sa gestioneze în mod unitar toate categoriile de date si informatii existente, sa raspunda cerintelor definite de oricare dintre  compartimente, sa asigure informarea corecta, completa si în timp util a factorilor de decizie si realizarea unei relatii foarte bune furnizor – client.

În urma analizei ofertelor depuse, Aeroportul International "Traian Vuia" din Timisoara a ales sa-si informatizeze procesele si activitatile cu ajutorul sistemului informatic integrat SIVECO Applications.

La sfarsitul anului trecut, echipa de proiect SIVECO Romania a livrat si
instalat in cadrul aeroportului baza de date SIVAPPS, aceasta fiind doar
prima etapa din procesul complex pe care il presupune implementarea
urmatoarelor componente ale sistemului informatic integrat SIVECO
Applications:      

*        Managementul Financiar – Contabil
*        Managementul Mijloacelor Fixe si Obiectelor de Inventar
*        Managementul Bugetelor
*        Managementul Contractelor
*        Mangementul Mentenantei, Stocurilor si Achizitiilor
*        Mangementul Resurselor Umane
*        Managementul Salarizarii Personalului
*        Sistemul de Management SIVECO Business Analyzer

 
Finalizarea procesului de implementare a sistemului informational integrat SIVECO Applications in cadrul aeroportului din Timisoara va avea ca drept rezultat imediat obtinerea de beneficii majore precum:

*        automatizarea fluxurilor de date si implicit administrarea eficienta a acestora;
*        cresterea vitezei de procesare a documentelor, fapt ce va conduce la eliminarea timpilor de asteptare si la prelucrarea manuala a documentelor;
*        controlul riguros al accesului la date ceea ce va determina regasirea si raportarea rapida a acestora precum si pastrarea lor în deplina siguranta.
*        sprijinirea procesului decizional în activitatile de planificare, urmarire, control si prognoza;
*        controlul activitatilor si fundamentarea deciziilor la nivelul managementului pe baza indicatorilor de analiza.

" Increderea cu care ne-a investit  Aeroportul Traian Vuia din Timisoara ne onoreaza. Avem convingerea ca echipa noastra de proiect va reusi sa raspunda cu promptitudine si profesionalism asteptarilor noului nostru client" declara Sorin Dimofte, Director Departament Vanzari Directe si Consultanta din cadrul SIVECO Romania

Despre SIVECO România

Înfiintata la începutul anului 1992, SIVECO România SA este cea mai importanta firma producatoare de software din România, asigurand cea mai mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din România în tari din Comunitatea Europeana si Statele Unite ale Americii. Între actionarii SIVECO România se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

SIVECO România detine pozitii de top pe piata interna de solutii de afaceri (EAS) si de servicii IT.  Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente de e-business, eLearning si
e-Health. De asemenea, SIVECO Romania s-a specializat în executia de proiecte informatice majore, implicând dezvoltari la cerere de solutii software accesibile prin Internet si Intranet, integrarea cu alte sisteme,
distributie geografica a locatiilor de acces si numar mare de utilizatori.  

Între proiectele de succes derulate de SIVECO România se situeaza în zona eGovernment, incluzând Ministerul Educatiei si Cercetarii din România, Casa Nationala de Asigurari pentru Sanatate, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, Ministerul Finantelor Publice, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, Autoritatea Nationala a Vamilor si Ministerul Afacerilor Externe, Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodarire Comunala. Printre cei mai mari clienti ai sai se numara companii private ca de exemplu PETROM, Orange, Raiffeisen Bank, Citibank, Aerostar Bacau etc.

SIVECO România SA este certificata ISO 9001:2000, de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, cotata printre primele 5 în lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care îl efectueaza. Compania dezvolta cu succes parteneriate de afaceri cu cei mai mari producatori de software din întreaga lume, printre care Microsoft, Oracle, precum si cu integratori IT cum sunt HP, IBM si Bull. SIVECO România este membru a mai multe asociatii profesionale si de afaceri din România, cum sunt AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC.

Despre Aeroportul International "Traian Vuia" din Timisoara

Primul aeroport al Timisoarei a fost infiintat la cativa kilometri de actuala pozitie, in localitatea Mosnita Veche. Primul avion a aterizat pe pista «Aeroportului Comunal Timisoara» la data de 17 iulie 1935. Dupa 25 de
ani a fost construit actualul sediu al aeroportului, iar în 1964 a fost inaugurat terminalul de curse interne. Dupa finalizarea lucrarilor de extindere, in anul 1980, pe aeroport sosesc si primele curse internationale.
Un amplu program de modernizare si dezvoltare a infrastructurii a fost demarat in 1998 si se continua si in prezent. Incepand cu 6 ianuarie 2003 aeroportul poarta numele pionierului aeronauticii mondiale – banateneanul Traian Vuia. In ultimii ani, importanta strategica a Aeroportului International "Traian Vuia" Timisoara a crescut semnificativ, devenind un nod aerian important care face legatura intre orase ale Romaniei cu diverse localitati din Italia, Germania, Austria, Spania, Ungaria, Grecia. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *