free download 78 travel guides written by experts

Siveco la Sibiu

Recent, specialiştii SIVECO România au prezentat soluţiile de informatizare pentru întreprinderi cu specific de producţie şi servicii în cadrul unui seminar ce a avut loc la Sibiu.

În cadrul seminarului echipa SIVECO a demonstrat avantajele şi beneficiile soluţiei SIVECO Applications şi funcţionalităţile componentei de Producţie, unul dintre cele mai puternice şi mai performante instrumente disponibile pe piaţa în acest moment.

"Prin organizarea acestei manifestări compania urmăreşte să determine interesul manifestat de către companiile din zona Sibiu pentru informatizarea afacerilor, oferind totodată  participanţilor posibilitatea testării celor mai recente versiuni ale soluţiilor software SIVECO România dedicate sectorului de producţie" declară Sorin Dimofte, Director Departament Vânzări Directe şi Consultanţă.

"Credem că progresul societăţilor din sectorul de producţie depinde într-o manieră decisivă, de eficienţa cu care acestea îşi utilizează resursele umane, tehnice şi financiare de care dispun. Implementarea unui sistem informatic performant de tip EAS (Enterprise Applications Solutions) vine în întâmpinarea acestor cerinţe, fiind special conceput pentru a optimiza şi a automatiza procesele şi activităţile din cadrul organizaţiilor" declară Cristina Chirvasie, Senior Account Manager SIVECO România

Utilizarea unui sistem informatic integrat precum SIVECO Applications aduce beneficii majore oricărei societăţi ce activează în sectorul de producţie:

reducerea costurilor;
      * monitorizarea performanţelor;
      * controlul proceselor de producţie;
      * creşterea securităţii sistemelor de informaţii;
      * furnizarea de suport în procesul de luare a deciziilor;   
      * creşterea productivităţii.
      *
Instrument informatic util în activităţile de producţie curente, Componenta de Gestiune a Producţiei permite crearea unui flux de procese transparent, uşor de coordonat şi urmărit, atât din punct de vedere al alocării şi utilizării resurselor cât şi al calităţii produsului final. Aplicaţia pune la dispoziţia factorilor de decizie toate informaţiile  şi procesele necesare în fundamentarea unei politicii de producţie eficiente şi riguros organizate.

"Seminarul de la Sibiu a reprezentat un bun prilej pentru stabilirea unui dialog constructiv între specialiştii companiei şi potenţialii clienţi din zonă. Nu este prima dată când organizăm un asemenea eveniment la Sibiu si ne propunem sa continuam. Sperăm totodata ca acesta să fie începutul dezvoltării  mai multor  relaţii comerciale pe termen mediu şi lung in aceasta importanta zona a tarii" declară Sorin Dimofte.

Bucuresti, 28.07.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *