free download 78 travel guides written by experts

SIVECO Business Analyzer si SIVECO Balanced ScoreCard semnaleaza managerilor informatiile relevante

In conditiile economice actuale, interpretarea corecta si rapida a datelor din companie face, adesea, diferenta dintre succes si esec in competitia de piata. De aceea, instrumentele din categoria Business Intelligence (BI) au devenit din ce in ce mai raspandite in mediul de afaceri romanesc.

Orientarea organizatiilor catre aplicatii IT de Business Intelligence depinde atat de complexitatea afacerii, cat si de puterea financiara a companiilor. Pentru piata locala, analistii de profil semnaleaza o crestere importanta a cererii de solutii de Business Intelligence, in special in zona de servicii, retail si distributie, urmate indeaproape de administratia publica si industrie. In aceste sectoare, numarul beneficiarilor de softuri inteligente, precum si valoarea solutiilor de Business Intelligence contractate s-au majorat substantial in ultimii ani.

„In prezent, operatorii economici romani se confrunta cu un adevarat asalt informational. La nivel de management, aceasta situatie poate crea, uneori, intarzieri in luarea deciziilor de business.  Pentru a veni in ajutorul decidentilor, SIVECO Romania a pus la punct o serie de instrumente IT de suport al activitatii manageriale. Aplicatiile de Business Intelligence pe care le furnizam clientilor nostri au capacitatea de a centraliza si filtra, in mod automat, informatiile relevante pentru dezvoltarea afacerii. Practic, aceste softuri inteligente analizeaza si califica volume uriase de date, oferind managerilor un ajutor important in fundamentarea  deciziilor si actiunilor de business. In loc sa apeleze la resursele umane din companie pentru realizarea de situatii si rapoarte, companiile au acum la  dispozitie SIVECO Business Analyzer”, este de parere Dorin Bara, Deputy Line of Business Manager, in cadrul SIVECO Romania.

Amploarea pe care aplicatiile de Business Intelligence o capata, in prezent, ofera perspective cu totul noi asupra exploatarii eficiente a informatiei. Constienti de beneficiile acestor solutii, operatorii economici locali au identificat in IT un important avantaj competitiv si un diferentiator esential in raport cu competitia.

SIVECO Business Analyzer este un Sistem Informaţional de Management (SIM) modern şi flexibil, care monitorizează si coreleaza intreaga activitate a companiei. Functionalitatile specifice ale acestei aplicaţii sunt extinse si rafinate intr-o solutie complementara, denumita SIVECO Balanced ScoreCard.  Fiind cel mai nou produs de tip Business Intelligence. din oferta SIVECO Romania, SIVECO Balanced ScoreCard reprezintă, la acest moment, principalul instrument IT de suport al activitatilor de management strategic din cadrul organizatiilor. Achizitionand oricare din aceste produse, top-managementul are acces rapid la analize, statistici si rapoarte economice laborioase, generate in mod automat.

„Ruland solutiile noastre de Business Intelligence., companiile isi reduc substantial volumul sarcinilor administrative. Acestea obtinun important suport in fundamentarea deciziilor manageriale. Cu SIVECO Business Analyzer si SIVECO Balanced ScoreCard managerii pot decide ei insisi ce date doresc sa selecteze, dupa ce criterii sa le analizeze si in ce forma sa le afiseze. Prin intermediul softurilor inteligente pe care le dezvolta, SIVECO Romania contribuie semnificativ la modernizarea informatica a companiilor”, a adaugat Dorin Bara.

Bucuresti, 23.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *