free download 78 travel guides written by experts

SIVECO Applications pentru Aversa SA

Tot mai multe companii românesti apreciaza avantajele implementarii unui sistem informatic integrat pentru eficientizarea si cresterea profitabilitatii companiei

Întelegând avantajele implementarii unui sistem informatic integrat pentru eficientizarea si cresterea profitabilitatii companiei, conducerea Aversa SA Bucuresti  a considerat SIVECO Apllications solutia optima pentru cerintele sale specifice de business.

Aversa SA Bucuresti   activeaza în domeniul fabricarii de pompe si compresoare si este  principalul producator  din sud-estul Europei, cu o traditie de peste 100 de ani.

Produs complex si matur, a carei valoare este confirmata prin numeroase implementari de succes,   Sistemul Informatic Integrat SIVECO Applications cuprinde module care rezolva principalele probleme ale oricarei organizatii: gestiunea economica; automatizarea fluxurilor de date, consistenta si coerenta datelor, regasirea si raportarea rapida a  informatiilor, reproiectarea fluxurilor informatice.

Prin implementarea si utilizarea acestei solutii informatice fiecare proces din cadrul organizatiei este gestionat de o componenta dedicata, acest lucru ducând la integrarea complexa a datelor, la unicitatea si acuratetea lor. Datele sunt stocate într-o singura baza de date, fiind disponibile în orice moment pentru rapoarte, analize, statistici. Utilizarea sistemului informatic integrat SIVECO Applications  va aduce avantaje certe companiei Aversa SA contribuind semnificativ la ordonarea si ritmicizarea activitatii, cresterea coerentei si corectitudinii datelor primite, prelucrate si transmise, cresterea vitezei de procesare a documentelor, fundamentarea deciziilor la nivelul managementului pe baza indicatorilor de analiza, pastrarea datelor în deplina siguranta, cresterea controlului la nivel financiar intern, analizarea de catre management a conditiilor curente si a tendintelor de afaceri.

"Solutia achizitionata  de Aversa SA se bazeaza pe rezultatele experientei îndelungate acumulate de SIVECO România în furnizarea si implementarea de sisteme informatice integrate pentru beneficiari din domenii de activitate foarte diferite. Este un produs perfect adaptat cerintelor actuale si viitoare ale pietei românesti si internationale, de aceea suntem convinsi ca alegerea Aversa SA este una inspirata. Le multumim pentru încrederea acordata si ne bucuram sa-I avem în portofoliul nostru de clienti" declara Sorin Dimofte, Director Departament Vanzari Directe si Consultanta din cadrul SIVECO România

Despre SIVECO România

Înfiintata la începutul anului 1992, SIVECO România SA este cea mai importanta firma producatoare de software din România, asigurand cea mai mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din România în tari din Comunitatea Europeana si Statele Unite ale Americii. Între actionarii SIVECO România se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

SIVECO România detine pozitii de top pe piata interna de solutii de afaceri (EAS) si de servicii IT.  Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente de e-business, eLearning si e-Health. De asemenea, SIVECO Romania s-a specializat în executia de proiecte informatice majore, implicând dezvoltari la cerere de solutii software accesibile prin Internet si Intranet, integrarea cu alte sisteme, distributie geografica a locatiilor de acces si numar mare de utilizatori.

Între proiectele de succes derulate de SIVECO România se situeaza în zona eGovernment, incluzând Ministerul Educatiei si Cercetarii din România, Casa Nationala de Asigurari pentru Sanatate, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, Ministerul Finantelor Publice, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, Autoritatea Nationala a Vamilor si Ministerul Afacerilor Externe, Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodarire Comunala. Printre cei mai mari clienti ai sai se numara companii private ca de exemplu PETROM, Orange, Raiffeisen Bank, Citibank, Aerostar Bacau etc.

SIVECO România SA este certificata ISO 9001:2000, de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, cotata printre primele 5 în lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care îl efectueaza. Compania dezvolta cu succes parteneriate de afaceri cu cei mai mari producatori de software din întreaga lume, printre care Microsoft, Oracle, precum si cu integratori IT cum sunt HP, IBM si Bull. SIVECO România este membru a mai multe asociatii profesionale si de afaceri din România, cum sunt AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC. Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitând siveco.ro
  {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *