metalshow

SIVECO Applications 2010 – un software care conteaza!

ERP-ul SIVECO Applications 2010, premiant la Gala PCWorld Romania
 
SIVECO Romania a participat, recent, la cea de-a patra editie a Galei Premiilor PC World Romania, in cadrul careia au fost premiate cele mai bune produse IT din 2006 – 2007, pe baza rezultatelor voturilor cititorilor si redactiei.

In cadrul Galei, calitatea si performanta solutiei ERP dezvoltate de SIVECO Romania – SIVECO Applications 2010, au fost rasplatite cu Premiul PC World Romania 100 Best Products of 2006.
SIVECO Applications 2010 este un sistem integrat flexibil, bazat pe cele mai noi tehnologii, perfect adaptat cerintelor pietei romanesti si internationale. Premiul oferit de PC World Romania vine ca o noua recunoastere a calitatii acestei solutii, a capacitatii ei de sustinere a companiilor in cucerirea pietei unice europene.
 
Recunoscut ca unul dintre cele mai bune produse informatice ale anului 2006, pachetul informatic integrat SIVECO Applications 2010 se impune pe piata solutiilor de afaceri prin inalta sa competitivitate si prin originea sa, 100% romaneasca, demonstrand a fi un ERP capabil sa asigure o gestiune eficienta si un control total oricarui tip de organizatie interna sau internationala. Adresandu-se cu precadere companiilor mari si mijlocii, pachetul integrat dezvoltat de SIVECO este solutia optima de gestiune a activitatii organizatiilor de toate dimensiunile si din toate ariile economice, publice sau private, si va reprezenta, cu siguranta, un puternic instrument de eficientizare a activitatii organizatiilor pe piata unica europeana.
 
Premiul oferit de PC World confirma si preferintele pietei, rezultatelor studiilor IDC plasand SIVECO Romania in pozitii de top pe piata solutiilor informatice pentru afaceri, cu o cota de 19,3% din acest segment de piata, in conditiile in care competitia se poarta cu multinationale de renume.

In contextul noilor cerinte impuse de recenta aderare a Romaniei la Uniunea Europeana, practic, orice organizatie moderna va avea nevoie de un control total si permanent asupra resurselor si proceselor sale. SIVECO Applications 2010 este un instrument de generatie noua, deosebit de util, menit sa eficientizeze activitatile si procesele interne si sa asigure un management superior al acestora, oferind organizatiilor capacitatea de a se orienta activ pe piata si de a accepta competitia ca pe o cale spre progres la nivel european.
 
„Multumim cititorilor PC World si tinerei si entuziastei sale redactii  pentru distinctia acordata produsului nostru ERP – SIVECO Applications 2010 , si felicitam, cu aceasta ocazie, echipa IDG Romania pentru cei 14 ani de activitate pe piata romaneasca. Noua ne plac cifrele pentru ca reprezinta certitudini. Din acest punct de vedere, 15 ani de prezenta a SIVECO Romania pe piata locala si internationala si SIVECO Applications 2010 reprezinta pentru noi coordonate si repere semnificative. Stim ca SIVECO Applications 2010 este un software pregatit pentru UE, pentru ca este un software care conteaza pentru beneficiarii sai!”, a afirmat Anca Crahmaliuc, Marketing Manager in cadrul companiei SIVECO Romania.

Bucuresti, 19.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *