free download 78 travel guides written by experts

Situatii extreme in emisiunea Marinei Almasan

În timpul filmărilor, un spectator era să moară, iar cinci persoane au fost hipnotizate în direct. Momentele pot fi urmărite în ediţia emisiunii 37° C din 14 decembrie, la TVR 1 şi TVR+, de la ora 14.35.

Noi emoţii pentru Marina Almăşan şi echipa emisiunii 37°C: la filmările ediţiei ce va fi difuzată la TVR 1 şi online, pe TVR+, pe 14 decembrie, realizatoarea era să rămână fără unul dintre spectatorii săi. În timpul pauzei dintre cele două părţi ale emisiunii, acesta s-a înecat, luând o gustare.

Întreaga figuraţie a sărit să-l salveze, dându-i pumni în spate, cât pentru o viaţă întreagă! De fapt, chiar pentru viaţa lui, care a fost, într-un final, salvată… În urma incidentului, Marina Almăşan a profitat de prezenţa în platou a medicului de familie Cristian Sever Oană – una dintre vedetele incontestabile ale emisiunii 37°C – pentru a le oferi telespectatorilor o lecţie practică de intervenţie în cazul unei astfel de situaţii. Iar pentru exemplificare, Marina l-a solicitat, din public, tocmai pe cetăţeanul proaspăt salvat.

După ce a îndreptat oase, în direct, cu ajutorul unui vraci de la ţară, sau a experimentat „pe viu” terapia cu lipitori, în ediţia de sâmbătă a emisiunii 37°C, Marina Almăşan încearcă o nouă experienţă inedită: pentru prima dată pe micul ecran, va fi exemplificată o şedinţă de hipnoză în grup. Deşi voluntarii din studioul TVR s-au înghesuit să fie selectaţi de dr. Odette Dimitriu, preşedinta Asociaţiei Naţionale de Hipnoză, aceasta a selectat doar cinci persoane. În văzul tuturor, acestea au fost hipnotizate şi transportate pe un mal de mare, unde au zăbovit preţ de câteva minute, fiind extrem de dezamăgite când realizatoarea TVR, cu ochii pe ceas, a rugat-o pe doamna doctor să-şi readucă pacienţii la realitate… Cu ce impresii „s-au întors” aceştia vom afla în ediţia din 14 decembrie a emisiunii 37°C, de la ora 14.35, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Între timp, concursul „Asistenta N°1”, iniţiat de Marina Almăşan în cadrul emisiunii, continuă. Cea mai bună asistentă medicală din România va fi cunoscută tuturor în ultima ediţie a emisiunii din acest an, în urma concursului care se derulează în cadrul fiecărei ediţii 37°C, dar şi pe pagina de Facebook a emisiunii.

37°C este un show interactiv, pe teme de sănătate, o emisiune medicală dinamică, interactivă, diferită de la o ediţie la alta. Medici de renume vorbesc despre bolile care ne ameninţă, despre cum le tratăm, dar mai ales cum le prevenim. Telespectatorii intră în dialog cu invitaţii emisiunii, pun întrebări, povestesc propriile experienţe, participă la concursuri şi la demonstraţii practice.

Bucuresti, 12.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *